Ha ezeket elhagyom az étkezésemből akkor tudnék fogyni?
Sziasztok.
Írtam magamnak egy listát, hogy mit nem ennék. Ha ezeket elhagyom tudbék fogyni?
Lista:
-Chips
-Csoki
-Alkohol
-Édesség
-Gyors kaja
-Üdítő
-Sütemény
-Pékárú
-Cukor
-Tészta
Kb 10 kilót szeretnék leadni. Kenyeret mivel tudnám helyettesíteni?Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem igen. Ezek mind hízlalnak. A helyes és jó fogyás első lépése az ,hogy az étrendedet rendbeteszed. Azután jön csak az edzés. Ha ezeket mid elhagyod, és helyettük zöldséget, gyümölcsöt eszel, sokkal jobb lesz az ürüléked szaga, javul a közérzeted, jobban érzed magad. A kenyérben liszt van, gondolom fehér kenyeret eszel. A kenyérről nem kell lemondanod, elég, ha teljes kiőrlésű lisztes pékárut eszel, vagy rozskenyeret.
Nehéz lesz, de ha elég elszánt vagy, sikerülni fog! nem vagyok szakértő, de gondolj bele: Amiket felsoroltál, azoktól, ha mást nem csinálsz, olyan dagat hájas izé leszel, hogy két szék kell majd. :)
Teljes kiőrlésű dolgok jöhetnek, és néha egy-egy kocka étcsoki is belefér :)
De leginkább a mérték a kulcsa mindennek.
Ha ezt így az egyik napról a másikra mind elhagyod, az szinte garancia a sikertelenségre, mert nem fogod bírni. Szóval csak fokozatosan.
Másrészt nem szükséges semmit teljesen elhagyni, de valóban segít, ha a felsoroltakból kevesebbet eszel. Írd még hozzá a krumplit, gyümölcsleveket (házilag facsart is), mazsolát, mézet és esetleg a fehér rizst (a barna az oké).
De így se garancia a sikerre, mert húsból is lehet annyit enni, hogy hízz. Ha emellett normális mértéket tartasz a többi ételből is, úgy oké.
Kezdésnek jó, az is, ha kevesebbet vagy ritkábban eszel ezekből. De az is számít, mit és mennyit eszel a többi ételből.
A kenyeret én nem helyettesítem semmivel, nem is hiányzik, eszek mást. Annyi étel van még ezeken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!