1/6 Davandaa válasza:
Lefogyni le lehet de lehet hogy utána vissza is jön. Érdemesebb úgy diétázni hogy inkább lassabb de biztos legyen a fogyás és ne legyen jojó effektus.
2/6 anonim válasza:
Lefogyni nem, tehát nem leszel vékonyabb. A salakanyagtól meg lehet szabadulni, kilóban kevesebb leszel, de a látvány ugyanaz.
3/6 anonim válasza:
Le lehet! Minden nap menj sétálni 1órát,ha van erőd bele kocoghatsz. Bár lehet nem 3,hanem több kilót leadsz a jelenlegi súlyod függvényében. Reggelire egyél 1kis tál műzlit 3.5%os tejjel. Ebédre rendesen amit szeretnél vacsira 1 grapefruit. Hogyha kocogás és séta után csinálsz pár felülést ameddig kényelmes 10-15-20db meg a levegőben biciklizel 10-15-20tekerést akkor garantáltan átalakul a tested.
Lényeg,hogy pékterméket,cukros üdítőket tésztákat,chipseket,alkoholt igyekezd elkerülni.
Som sikert!
4/6 anonim válasza:
Már hogy ne lehetne? Diéta, meg intenzív testmozgás, 3 kiló simán lemehet másfél hét alatt. Csak könnyebb és komfortosabb, ha ezt a célt mondjuk egy hónap alatt akarod teljesíteni.
5/6 anonim válasza:
Persze. Vízhajtóval, meg hashajtóval. Más dolog, hogy vészesen kiszáradsz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem le lehet.Én még régebben(úgy másfél évvel ezelőtt) 4kilót fogytam egy hét alatt. Nem edzettem ,és szinte alig ettem valamit( nem volt tervben a fogyás csak annyira elfoglalt voltam a munkámmal és a tanulással kapcsolatban hogy szinte meg is feledkeztem róla).Azt még hozzá tenném ,hogy az a -4kiló még mindig nem jött vissza. Ezzel csak azt szerettem volna mondani ,hogy lehet 3 nap alatt 1.5kilót fogyni,viszom nem hiszem hogy ez egészséges volna.(Én is inkább a lassú ,de egészséges fogyást ajánlanám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!