Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1és fél év alatt sikerülhet...

1és fél év alatt sikerülhet 30kg fogynom megeröltetés nélkül?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 01:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igen, fél év alatt lementem úgy 70-re. Azóta a rendszeres edzések miatt jól átalakultam, az izomtömeg növekedése miatt még zsírból sokat vesztettem.
2010. júl. 23. 20:56
 22/25 anonim válasza:

Ui.: 10 órainál és uzsonnánál elég csak egy alma,vagy valamilyen gyümölcs/zöldség.Vagy joghurt.

És ne egyél csokit,és ne igyál szénsavas,illetve cukros üdítőt.De csinálhatod úgy is,hogy(pl.:),kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat 4x eszel keveset,és akkor vasárnap ehetsz egy kis csokit,ihatsz egy kis üdítőt,vagy szénsavas üdítőt.De csak kicsit!!Az Fontos!!És akkor a következő napon(hétfőn)csak 3x eszel(reggeli,ebéd,vacsi,és később is kelhetsz később is fekhetsz),keveset.És az edzést ne hagyd ki!!!Soha!!

És egy jó tipp.:A lefekvés legyen 8-kor vagy 9-kor,esetleg fél 10-kor.Ha buliba mész,akkor azt tekintsd szabad napnak,de akkor ugyan úgy,a következő napon,azt kell csinálnod,mint hétfőn(a példámnál).

Remélem nem leszel lusta elolvasni!Bocsi hogy ilyen hosszú lett.

Én ezzel a móddal fogytam 1,5 hónap alatt 15kg.És így pont jó.

{60kg voltam}

2010. júl. 23. 21:01
 23/25 anonim válasza:

sportolás nélkül:

a terhességem előtt 74 kg voltam. terhességi cukor miatt diétáztam. 81 kg-val mentem szülni. mikor kijöttem a kórházból 74 voltam. tartottam magam az egészséges étrendhez, és miután már nem szoptattam elhagytam a szénhidrátot. a fiam 11 hónapos és most 48 kg vagyok. nem sportoltam bár azért hozzáteszem, hogy a fiam mellett nem igazán heverészem át a napot. üdv.

2010. júl. 23. 21:53
 24/25 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy hozzáállsz, 30 év alatt 1 kg-ot. Talán.
2010. júl. 23. 22:31
 25/25 anonim válasza:

Hülyeség hogy mozgás nélkül nem lehet lefogyni.. Persze tény, hogy szálkásít, egészséges (testnek,léleknek...

A fogyókúrák titka 90%-ban az étrenden, 10%-a a mozgásban rejlik..

Persze nem a koplalást jelenti..Meg valamit enni kell hogy egyáltalán felkelni legyen erőd.

101kiló voltam... most 58 vagyok.. 9hónap..

2010. júl. 28. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!