Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég lenne 65 kilóra lefogyni...

Elég lenne 65 kilóra lefogyni az én koromban?

Figyelt kérdés

167 cm vgyok , 43 éves nö . Volt egy császárom . Már fogytam 4 év alatt elég sokat , 105 kilóról 71 re

Jelenleg 71 vagyok es még sajnos van rajtam ” könnyu habos háj ” itt ott

Arra gondolok , hogy ha elérem a 65 öt elég az én koromban , a böröm miatt is

Vélemények?

2020. jan. 2. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A bmi alapján már a normalis kategóiában leszel. Tehát egészségügyileg oké, ha nem hízol vissza. Azt meg hogy nézel ki, mi nem tudhatjuk. Addig fogyj, amíg jól nem érzed magad a bőrödben, tetszel magadnak. Ezt mi nem tudjuk megmondani. Bár felőlem elég a 65 kg, csak nem ez szamít
2020. jan. 2. 13:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem fogok visszahizni , mert nem éhezéssel fogytam . És 4 év alatt fogytam . Azalatt a 4 ev alatt barmikor visszahizhattam volna , ha ez a veszely fennallt volna
2020. jan. 2. 14:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég. Már a 71 is nagyon szép eredmény.
2020. jan. 2. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Elöször is, azt neked kell eldönteni, hogy neked megfelelö-e ez a súly - és ez nem a korodtól függ! (nekem 63 évesen sok lenne, de nem ez a lényeg)

Másodszor a legtöbb ember nem aközben hízik vissza, amíg fogyni akar, hanem amikor elérte a célját - akkor kezd ugyanis lazítani a kajával.

Harmadszor meg ahhoz, hogy normáisan nézz ki, megfelel sportra is szükség van, mert attól leszel formás, feszes.

2020. jan. 2. 14:21
 5/13 A kérdező kommentje:

4 es , amit irsz , nem igaz !

4 ev alatt fogytam , nem 4 hét alatt

És hogy miutan az ember eléri a célját kezd visszahizni ,az azokra igaz , akik gyorsan fogytak es egeszsegtelenül

Olvasd figyelmesen

63 evesen meg hogy milyen a súlyod , szerintem senkit nem érdekel

2020. jan. 2. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

"És hogy miutan az ember eléri a célját kezd visszahizni ,az azokra igaz , akik gyorsan fogytak es egeszsegtelenül" - ez nem igaz.

Ha eléred a célod, és után nem figyelsz a súlytartásra, vissza fogsz hízni.

Amúgy gratulálok az eddigiekhez, de ne legyél ennyire harapós!

Ha úgysem érdekel mások véleménye (nem kell, hogy érdekeljen, engem sem érdekelne), akkor minek írtad ki a kérdést? Hogy dicsekedj? - Igen, van okod rá, de egy anonim oldal nem a legjobb hely ehhez...

2020. jan. 2. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy a te korodban? 43 éves vagy, nem 73! De annyira fogysz, amennyire akarsz. 65 kilósan komoly súlyfelesleged egészen biztosan nem lesz.
2020. jan. 2. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

A 4-es vagyok és valamennyire megbántam, hogy írtam neked, mert nem gondoltam, hogy ilyen bunkó leszel.

Elöször is mi az, hogy "63 evesen meg hogy milyen a súlyod, szerintem senkit nem érdekel"?

ENGEM érdekel!

DE semmivel sem kevésbé érdekel bárkit is, mint az, hogy te 43 évesen mennyire vagy nehéz - ugyanis még én is ember vagyok, és nekem is fontos, mennyi a súlyom, hogy nézek ki, illetve milyen kondícióm van.

Szóval kicsit gondolkodj el, azon, amit írtál.

Másrészt nem CSAK azok híznak vissza a cél elérése után, akik gyorsan fogytak, rengetegen több éves küzdelem után, a kívánt súly elérese után híznak vissza, mert nem figyelnek tovább az étrendjükre meg az életmódjukra!

Ezen is gondolkodj el, és ne csak beszólogass azoknak, akik segítö szándékkal írnak!

2020. jan. 2. 15:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek !
2020. jan. 2. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Rendben, gondolom, valami miatt túlreagáltál!
2020. jan. 2. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!