Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azok akik gyomorszűkítő...

Azok akik gyomorszűkítő műtéttel fogynak le általában akaratszegény emberek?

Figyelt kérdés
Tóth Vera, Király Linda. Őket mutogatja a média, mint követendő példa. Ha egy olyat mutatna, aki diétával, kemény edzéssel fogyna le, még megérteném. Biztos vannak olyan emberek, akik 200-300 kgt nyomnak, menni sem tudnak és azoknak nincs más lehetősége. De pl. ezek a lányok? Ők szerintem pont nem ilyen kategóriába tartoznak. Én pl. elhatároztam magam, fogadtam egy edzőt és 3 hónap alatt visszafogytam 57 kg ra. 14 kg mínusz. És nem kínlódtam, mert jókat ettem, sőt sokszor az előírt mennyiséget meg sem bírtam enni és még annyit nem is edzettem, hogy megszakadjak... :o Ez nem inkább fejben dől el igazából?

2020. jan. 1. 14:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
58%

Na, itt lettél hiteltelen, kérdező.

55-ről 71 lettél, húha. A kérdésben emlegetett celebkék és hozzá hasonlóak 120-130 vagy akár még több kilóról indulnak. Nagyon nem ugyanaz, és nagyon nem elég, hogy "hát felkeltem az ágyból és figyelek mit eszek". Neked lehet, nekik nem. És nem az akaratgyengeség miatt, hanem mert más típusú elhízásról van szó.

2020. jan. 13. 23:27
 32/37 anonim ***** válasza:
66%

Nézd,édesanyám sem 200-300kg, "csak"96. Eldöntötte fejben,hogy elég. Rendszeresen ,keveset és rendes kaját eszik,mégsem fogy. Annyi gyógyszerrel tömik,hogy a patika belőle él. 1-2 mellékhatása a súly gyarapodás,szervezet víz visszatartása stb... Ő sem azért duci,mert zsírban sült burgonyával töltött,szalonnával megspékelt hamburgert eszik cukros üdítővel leöblítve.

Sőt,folytatom. Voltam 100kg. Diétáztam,életmódot váltottam és meg sem mozdult a mérleg. Majd amikor váltam és a stressz miatt 2-3 napig semmit sem ettem,amikor erre emlékeztettek megettem 1 nap alatt 1 pogácsát láss csodát 4 hónap alatt 46 kilót fogytam. Ami tartós is maradt.

Nekik volt pénzük,megműttették magukat,megjegyzem bizonyos bmi érték alatt ezt nem teszik meg,lehet bármennyi pénzed. (Másik családtag tapasztalata Dunamedical -fizetős- magánkórház)

Azért én nem irigylem tőlük ezt a fajta fogyást és hidd el,nem kis szenvedés nekik így is. Az első 6 hét a sűrű hányások és fájdalom hetei. Utána a lelki összeomlás ha nincs háttértámogatás (orvos) és stb... Nekik így megy,másnak másképp.

2020. jan. 14. 12:30
 33/37 anonim ***** válasza:
72%
Én a kérdezővel értek egyet. Aki akar, le tud fogyni évek alatt nagy súlyról is. De persze könnyebb úgy ébredni, hogy kicsi a gyomrod és nem jàrod végig a gyomorszűkülés természetes időszakàt. Gratulàció max az orvosnak jàr a szép munkàért.
2020. jan. 14. 12:42
 34/37 anonim ***** válasza:
#28: te valós megoldás kínálsz, ami elérhető. Az nem kell!
2020. jan. 18. 12:43
 35/37 anonim ***** válasza:
73%

#32: rájöttél, hogy nem csak diétán múlik. Szuper. Most ideje megvizságlni megvan-e a heti 2x60 perc intenzív mozgás, megvizsgálni a cukrodat, a pajzsmirigyedet, a stressz kezelési képességedet.

Anyukádnak szintén. Ezekkel mi a helyzet? Mesélj!

2020. jan. 18. 12:45
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Magam részéről megvan a mozgás. A vizsgálatok nem,mert mint írtam,nálam tartós maradt a fogyás.

Édesanyám helyzete egy kicsit másabb. Nála az intenzív mozgás alapból lehetetlen. Lehetséges lett volna,ha annak idején amikor édesapám a fizetését nem itta volna el és anyukám az egyik-kőüzemi munka,ahol 50-70kilós máványtömböket pakoltak kézzel a vízcsiszoló gépekpe-munkája helyett kicsit nőiesebb munkát csinált volna. Vagy csak az egyik munkahelyén ,ahol a vendéglátásban dolgozott volna. Nála a kemény fizikai munka 5db gerincsérvet,2 db torpa térdet és vállat eredményezett. Térde műtve,gerincét nem merik piszkálni a csigolyaszűkületek és ívhasadások miatt. Járni is nehézkesen tud,fájdalmai állandóak. Ennek ellenére sokat sétál és kerékpárral jár mindenhova.

A kivizsgálások náluk vidéken úgy működnek,hogy kellően hosszú ideig tartó háziorvos nyaggatásának eredményeképp az orvos közli,nincs szükség ezekre a vizsgálatokra,már nem fiatal,természetes,hogy itt is fáj ott is fáj,természetes,hogy egyre több a probléma...

Így marad neki az a mozgásforma amit még megbír csinálni.

2020. jan. 20. 04:27
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Tropa térdet***
2020. jan. 20. 04:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!