Elbizonytalanodtam! Valaki mondana pár jó szót?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem fogyózni, és már most elbizonytalanodtam!
Eddig nagyon jól ment és most arra gondolok, hogy minek csináljam ezt, így is szeretem magam!
Pedig jó pár kilót muszáj lenne leadnom!!
Valaki biztatna?
Szükségem lenne a biztatásra! :(
Köszönöm!
2010. júl. 20. 20:29
1/6 anonim válasza:
írd össze, hogy miért akarsz lefogyni. nem akarlak nagyon bíztatni, mert azzal becsapnálak. neked kell tudnod, hogy mért csinálod. a listát rakd ki pl. a fürdőszobatükörre és bízz magadban. sok sikert
2/6 anonim válasza:
Ha így szereted magad akkor nem értem miért akarsz fogyózni:) kivéve persze ha 100 kiló fölött vagy és az egészséged miatt csinálod.
3/6 anonim válasza:
Gondolj arra hogy senki sem szereti a kövér embereket... mármint egy karcsúbb férfit vagy nőt jobban megnéznek...
4/6 Bauxitfőzelék válasza:
Azért fogsz fogyni, mert tudod, hogy úgy kell kinézned, ahogy azt eltervezted. Elhatároztad, ennyi.
5/6 anonim válasza:
ez tévhit, hogy csak magadat utálva lehet fogyni. SŐT! aki már elfogadta magát, annak elvileg könnyebben megy a fogyás, és képes ésszerűbben is csinálni, kevesebb az esély hogy bolondériába csap át (koplalás) szóval jó úton vagy Te! sportolj ;) az mindenkinek jót tesz :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
20/L
2010. júl. 20. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!