Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adnátok tippeket? Folyt. Lent.

Adnátok tippeket? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Fogyózom,és megy is meg minden,tornázok,futok,csak egy baj van.Suliidőben koleszban vagyok.Nos,ott meg ki van fizetve a kaja,ami mint tudjuk,nem saláta,meg ilyenek.Ha meg nem eszem meg,lelkiismeretfurdalásom van,mert anyum viszont kifizette,és 13.000 Ft-ot kidobni az ablakon....Külön kaját meg nem tudnék venni,mert nem engedhetjük meg magunknak,hogy azt is fizetjük,meg még külön is.Arra gondoltam,hogy viszek saját tányért,ami jóval kisebb,mint amit ott adnak,mert mindig teleszedik,hiába mondom,hogy keveset.Na a kérdés az,hogy mit sportoljak???Mert ott tornázni nem tudok,mert a tvző közös,az edzőterem meg tele van,és a pad mindig foglalt.Eddig a városban futottam,de valamit még kellene,mert az magában nem használt,ott már nem annyira fogytam.Szóval bocs,hogy hosszú lett,de mit tegyek?
2010. júl. 20. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy kiszedik a kaját, simán megteheted, hogy csak a felét eszed meg.

A szobában told szét az asztalokat és tornázz ott, esetleg a szobatársaiddal. Mi ezt csináltuk és tök jó volt kég közös programnak is.

A tvzőben is tornázhatsz hátul, hogy senkit ne zavarj, valamint a folyosókon is, különösen ha felkelsz reggel korán tornázni, amikor a többiek alszanak.

Edzőterembe is nézd meg, mikor nem annyira járnak, esetleg ha olyan, írd be magad előre. Vagy beszélj a nevelőtanárral, akinél a kulcs van, hogy engedjen be külön, ha meggyőzöd, megengedi.

Kb. ennyi, hidd el, lehetőséged van, keresd meg őket!

2010. júl. 20. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
úgy látom nem csak nekem lelkiismeretkérdés a kolis kaja.. :)
2010. júl. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!