Ez szerintetek elfogadható lesz suliidő alatt? Milyen tippeket adnátok még?
Már lefogytam, 160 cm vagyok és 49 kg és nem csontsovány, hanem "izmos", úgyhogy most inkább arra koncentrálok, hogy súlyt tartsak, de szeptembertől elég nehéz lesz, mert gimibe járok, ott pedig nem vonhatom meg magamtól a szénhidrátot, mert alapból is elég fáradékony vagyok. Viszont az is gond, hogy koleszon leszek és csak hétvégékre fogok majd haza járni, úgyhogy arra gondoltam, hogy hétközben egy kicsit "elengedem magam", szombat-vasárnap pedig lehetőleg csak fehérjét eszek. Persze az "elengedem magam" az nem azt jelenti, hogy hamburgerekkel és cukros üdítőkkel fogom magam tömni.
Arra is gondoltam, hogy viszek magammal a koleszba tk kenyeret és kicserélem a fehér kennyérrel, amit majd reggelire kapok. Milyen ilyen aprósgokat csináljak még?
Koleszban jó megoldás, ha nem eszel mást, csak azt, amit a menzán adnak. Reggelire jó a kenyeret kicserélni, az ebédet bátran edd meg, vacsira meg gondolom, nálatok is főleg főzelék van, abból ehetsz nyugodtan. Este kenyeret már ne egyél.
Ha nem nassolsz napközben, akkor teljesen jól fogod tudni tartani a súlyod, és még spórolsz is :)
Azért eszek 1500-at, mert most nincs semmi dolgom és alig mozgok (kivéve, amikor edzek).
A 49 kg-hoz pedig nézd azt is, hogy elég alacsony vagyok (160 cm)
én 159 cm vagyok, az ideális testtömegem 58 kg a doki szerint elméletben...akkor 34-es ruhákat hordtam és kilógott a medencecsontom
64 kgosan meg 45nek néztek ;)36-os ruhamérettel és mellekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!