Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek elfogadható...

Ez szerintetek elfogadható lesz suliidő alatt? Milyen tippeket adnátok még?

Figyelt kérdés

Már lefogytam, 160 cm vagyok és 49 kg és nem csontsovány, hanem "izmos", úgyhogy most inkább arra koncentrálok, hogy súlyt tartsak, de szeptembertől elég nehéz lesz, mert gimibe járok, ott pedig nem vonhatom meg magamtól a szénhidrátot, mert alapból is elég fáradékony vagyok. Viszont az is gond, hogy koleszon leszek és csak hétvégékre fogok majd haza járni, úgyhogy arra gondoltam, hogy hétközben egy kicsit "elengedem magam", szombat-vasárnap pedig lehetőleg csak fehérjét eszek. Persze az "elengedem magam" az nem azt jelenti, hogy hamburgerekkel és cukros üdítőkkel fogom magam tömni.

Arra is gondoltam, hogy viszek magammal a koleszba tk kenyeret és kicserélem a fehér kennyérrel, amit majd reggelire kapok. Milyen ilyen aprósgokat csináljak még?

2011. júl. 29. 16:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Most miért akartok felhízlalni? Magamnak így tetszem, ahogy vagyok, ha néhány kg-vel kövérebb lennék már elégedetlen lennék a testemmel. Tudom, hisz ezért fogyókúráztam.

Az volt a kérdés, hogyan tudnám megtartani a súlyomat iskolaidő alatt, erre alig kaptam rá értelmes választ.

2011. júl. 29. 19:01
 12/12 anonim válasza:
ismerős a helyzet, kolis vagyok, nem tudok "normális" kaját enni, csak otthon, hétvégén... szerintem is elég, ha a kolis kenyeret kicseréled, és a többi kaját megeszed (ha ehető:)) szerintem otthon nem kell csak fehérjét enned, csak többet mozognod, mint hétköznap. ez az én véleményem :))
2011. júl. 31. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!