Heti 250 gramm fogyáshoz adnátok légyszi tippeket?
öööh...elnézést,de te normális vagy? olvasd már vissza a kérdésed!! :@
két kiló az hol felesleg? ráadásul a magasságodhoz teljesen jó ez a súly...szerintem nézesd meg magad valami szakemberrel,mert amit leírtál,az egy akkora bődületes idiótaság,hogy nem tudom,sírjak-e vagy nevessek... két kiló az SEMMI,meg se látszik rajtad! .... komolyan mondom,hova jutottak el az emberek agyilag?! mindenki megőrült?!!!!
persze,meglátszik a hasadon,mert te odagondolod.
ha belegondoltál volna,mielőtt ilyesmit kiírsz,akkor rájöhetsz,hogy 2 kiló pl. havivérzés előtt is felcsúszik,amikor a szervezeted kicsit több vizet raktároz el...vagy pl.székletürítés előtt is változik a súlyod.
2 kiló egyszerűen semmi,hidd már el... :S de te tudod. ha annyira nagyon zavar,akkor sportolj.
Aki ebben a durva stílusban írt neked, az csak hihetetlenül féltékeny rád, hogy anyuka létedre ilyen jó paraméterekkel rendelkezel. Szerintem teljesen ésszerű, hogy figyelsz már 2 kgra is, mert így tudod elkerülni, hogy ne hízz el. Én egyzser fogytam 10 kg-ot, de nem figyeltem egyáltalán, nem is álltam mérlegre, és 2 év alatt minden visszajött, most megint leadtam a 10 kg-ot, de heti 2 szer mérlegelelk, hogy figyeljem a súlyom.
Ezzel az étrenddel biztos, hogy menni fog a diétád!!!Sok sikert hozzá!
igen, de a kérdező szerintem nem is a 2 kg-tól szeretne megszabadulni, hanem a hasra felment feleslegtől. ok, hogy szülés után jó ez a súly meg minden, de azért ha mindenki így állna hozzá (ld. óó már van férjem és 2 gyerekem, nekem nincs más célom az életben mi a francnak fogyjak le, szép eredmény ez ilyen idősen a többiekhez képest), holott lehetne jobb egy kis odafigyeléssel, akkor senki nem haladna sehová.
kérdező: hajrá, de ne a mérleget nézd, hanem a centiket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!