Heti 250 gramm fogyáshoz adnátok légyszi tippeket?
Figyelt kérdés
felszaladt 2 kiló még húsvétkor, és most szántam rá magam, hogy leadjam, viszont nem sietek vele, hogy tuti tartós legyen, úgy gondoltam, hogy heti 250 gramm fogyás, és akkor 8 hét alatt nyaralásig szép kényelmesen lemegy, és nem fog visszajönni plusz 1 morzsától már. Viszont tornázni nincs időm a kicsi fiam mellett, csak annyit mozgok, amit vele, napi séta és itthon rohanok utána. Étrendben 2 napja kezdtem el úgy enni, hogy teljes kiörlésű kenyér reggelire 2 szelet, 10 óraira alma vagy szilva (mirelit), ebéd husi zöldséggel, délután natur joghurt, este pedig igyekszem csak fehérjét (tojás, túró, kefir, felvágott, zöldségek, ezeket váltogatom, de néha becsúszik 1-2 falat zsírszegény sajt is, ami tudom, hogy nem jó) Ezek alapján meglehet a 2 kg mínuszom 8 hét alatt? amúgy 163 cm vagyok és 55 kg.2011. máj. 16. 10:00
11/12 anonim válasza:
8 hét alatt?!?! Simán lemegy max 3 hét alatt is :)
Véééégre valaki, aki tudja, hogyan étkezzen.. NAGY PACSI NEKED! :D szuper anyuka ;)
Majd írj, hogy sikerült-e leadni :)
12/12 A kérdező kommentje:
jajj nagyon köszönöm Nektek, nem is tudjátok milyen jól esik, hogy a kezdeti leszólás után valakik mellém álltak :) tényleg köszi, és a biztatást is!!!
2011. máj. 16. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!