Le kell adnom két hét alatt kb 7-8 kg-t egy munka miatt, de utána?
Figyelt kérdés
Igazából van rajtam több felesleg, így szerintem koplalással le tudnám adni, csak épp most akartam elkezdeni egészségesen fogyózni? Van rá esély, hogy ez után tudom normálisan folytatni a fogyókúrát, vagy már csak koplalással fogyhatnék ezután is tovább? Tudom, hogy ez nem egészséges, de különben nem kapom meg a munkát és kell a pénz.2010. júl. 20. 17:39
1/5 anonim válasza:
Lehetetlen 2 hét alatt ennyi fogyás! Ha mégis lehetséges akkor borzasztóan káros. Heti fél kg fogyás az egészséges.
Ha ennél többet fogynál szinte biztos, hogy vissza hízod.
2/5 A kérdező kommentje:
De ha egészségesen fogyózom, az elején akkor is sok lemegy, ha eleve sok kiló vagyok, nem? Szóval akkor sem lehet betartani a heti 1 kilót.
2010. júl. 20. 18:00
4/5 anonim válasza:
egyebkent lehetseges ket het alatt ennyit fogyni, de tenyleg koplalnod kell.
5/5 anonim válasza:
milyen munka ez? lemérnek előtte? semmiképen nem kellene koplalnod, az egészséged többet ér, mint a munka. Szerintem, ha egészséges diétába kezdesz, mozogsz egy kicsit, 2-3 kiló le fog menni (ennek jelentős része víz lesz), de vmivel laposabbnak látszik majd a hasad, könnyebnek érzed mad meged, jobb lesz a közérzeted.. A kilókat meg addig próbáld meg előnyös öltözékkel "álcázni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!