Mennyi idő alatt tudnék leadni 5 kilót?
Figyelt kérdés
Jelenleg 60 kiló vagyok és 172 cm magas. Tudom, hogy semmi probléma sincs az alkatommal, de engem azért mégis zavar. Szeretném, ha a lábamról és a fenekemről kicsit leadhatnék. Nem szeretném éheztetni magamat, meg edzés mellett az amúgy se jönne össze. Heti 2-szer járok intenzíven úszni. Próbálok heti kettő erősítő edzést is bevezetni az életembe, de sajnos nincs időm csak hétvégen. Valaki tudna segíteni, hogy nyárig hogyan adhatnék le EGÉSZSÉGES módszerekkel 5 kilót. Nagyon megköszönném! <32019. dec. 24. 21:25
1/1 anonim válasza:
Kalóriaszámolás. Olyan 1500 kcal/ nappal valószínű 2 hónap alatt meglesz, és ha lassan fogysz, akkor viszont se fogod látni a kikókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!