Ha valaki nagyon gyorsan akar lefogyni 6 kilót megteheti nem evéssel 2 hétig?
Figyelt kérdés
Vizet, rostos rarancslét inna 2 hétig, mellé szedne vasat, c vitamint, szelént és magnéziumot a szíve és haja miatt. Amint lejött a 6 kiló, óvatosan ráállna az alap kalóriákra (kb. 1500), megfelelő makrókkal, kevés szénhidráttal. Kivitelezhető szerintetek?2019. dec. 23. 10:05
12/15 anonim válasza:
kb 100 g szénhidrát van a narancslé literjében, ami 400 kalória.
4 liter naponta, és aktivitástól függően kalóriatöbbletben
is van az illető.
Nemcsak, hogy önmagában is káros (inzuliningadozás + gyomorsav + az emésztőrendszert nem igazán folyadékokra találták ki, + a fehérjehiány biztosan izomlebontást, és anyagcsere lassulást fog eredményezni), de emellett, még felesleges és hízlal is.
13/15 anonim válasza:
Megteheti. Ha rendesen iszik vizet, nem is fog belehalni. Valószinű le is megy a 6 kg. Viszont a szervezeted átáll tartalékos üzemmódra, igy 2 hét után, ha elkezdesz megint enni, 12 kg-t fogsz visszaszedni. Ezért nem érdemes koplalni. Meg ugyanilyen okok miatt kalóriaszámlálós diétát se érdemes folytatni. Próbáld meg inkább az Atkins vagy paleo diétát.
14/15 anonim válasza:
Sajnos a házi, frissen facsart vagy akármilyen gyümölcslére is ugyanúgy igaz, hogy rost alig van benne, cukor meg bőven. Ez a facsarás velejárója. Ha a belsejével együtt leturmixolod a narancsot, akkor valamivel jobb, de az is elég gyorsan felszívódik (az egészben evett és általad megrágott narancshoz viszonyítva).
15/15 anonim válasza:
Én csináltam 1 hetes léböjt kúrát munka és sport mellett. Mondjuk én dzsúzoltam mindent: vörös káposztát almával, ananászt zellerrel, spenóttal, répa-cékla alapú leveket. Volt amit még egy negyed avokádóval is elturmixoltam a jó zsírok végett. Utána lassan álltam át evésre: zöldség leves, hal, saláta, zöldséges pita humusszal stb. Fogytam sokat, jól néztem ki, jól éreztem magam. De én alapvetően elég kalóriát vittem be ezekből, tehát a gyomrom ugyan szűkült, de nem éhezett a szervezetem. Amúgy két hétig ezt sem ajánlanám. Nekem működött, de mindenkinek más a teste, a lelke, az élet-szemlélete. Én fantasztikusan éreztem magam tőle, utána sem ettem halon kívül más húst, és boldog voltam az eredménnyel. Más meg panaszkodik vérnyomásra, vércukorszintre stb. Neked kell megtalálnod a saját utadat, de nem ajánlok semmi drasztikusat. Olyan is van aki zabál böjt után, ennyit az összeszűkült gyomorról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!