Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után, szoptatás mellett...

Szülés után, szoptatás mellett diétázók?

Figyelt kérdés
Van olyan köztetek, aki szopi mellettt valamilyen diétát csinál?Mit csinálsz?Sport?
2010. júl. 20. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez ugyan jelenleg már nem aktuális, de szülés után úgy tudtam a felesleget leadni, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt ettem, naponta 10-15 dkg sovány húst, nagyon kevés zsiradékot, kenyérfélét, tésztákat alig, viszont sokat ittam (tej, gyümölcslé, tea cukor nélkül). Igy a tejhet szükséges dolgokat megkaptam, viszont olyat nem, amitöl hiznék. Ezen kivül a szoptatás mellett nyugodtan lehet sportolni is, csak nem versenyszerüen, rendszeres gyors séta mindenképpen belefér: a babát úgyis viszoed minden nap, akkor menj olyan gyorsan, ahogy csak birsz, és legalább 1 órát. Otthon is tudsz tornázni, van elég sok fittnesz-video a neten, azokat is tudod csinálni, amikor a kicsi alszik vagy éppen elfoglalja magát.
2010. júl. 20. 07:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Szigorúan tilos, mert elapad a tejed. Ráadásul egy csomó mindent nem ehetsz szopi alatt, mert átmegy a tejbe és fáj tőle a hasa a gyerkőcnek. Ha kizárod azt, ami hízlal, meg azt, ami nem jó a gyereknek, nagyjából nem marad semmi.

Laza tornát lehet, de intenzív sportot szintén nem, attól is elapadhat a tejed.

Szerintem a gyerek egészsége fontosabb, az anyatej ezt hosszú távra meghatározza.

2010. júl. 20. 09:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából bármit megeszek, szerencsére a lurkó nem hasfájós(nem volt):)Én nem válogatok, talán a k betűs zöldségeket nem eszem meg:)Naponta 10km biciklizek, meg melletette 50 felülés, 50-50 lábemelés.A kalóriabevitelt limitáltam 1500ban, és szerencsére a tejemnek semmi baja, nem csappan:)Csak arra lennék kíváncsi ki hogyan csinálta?
2010. júl. 20. 09:12
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én igazából a kisfiam 1 éves kora után kezdtem a fogyókúrát, és a szénhidrát diétával. Most a kislányommal (aki 4 hónapos) szintén felszedtem magamra 20 kg-ot, amiből csak 10 ment le, de nem aggódom. Amíg szoptatok, addig semmi szín alatt nem kezdek fogyókúrába. Megvonni így is meg kell pár ételféleséget, ráadásul a sport is nehéz ilyen melegben. Bár a péksütiket, és a tésztás ételeket megvonom magamtól, de a kenyér még napirenden van a baba miatt :-)

2010. júl. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!