Szülés után, szoptatás mellett diétázók?
Szigorúan tilos, mert elapad a tejed. Ráadásul egy csomó mindent nem ehetsz szopi alatt, mert átmegy a tejbe és fáj tőle a hasa a gyerkőcnek. Ha kizárod azt, ami hízlal, meg azt, ami nem jó a gyereknek, nagyjából nem marad semmi.
Laza tornát lehet, de intenzív sportot szintén nem, attól is elapadhat a tejed.
Szerintem a gyerek egészsége fontosabb, az anyatej ezt hosszú távra meghatározza.
Szia!
Én igazából a kisfiam 1 éves kora után kezdtem a fogyókúrát, és a szénhidrát diétával. Most a kislányommal (aki 4 hónapos) szintén felszedtem magamra 20 kg-ot, amiből csak 10 ment le, de nem aggódom. Amíg szoptatok, addig semmi szín alatt nem kezdek fogyókúrába. Megvonni így is meg kell pár ételféleséget, ráadásul a sport is nehéz ilyen melegben. Bár a péksütiket, és a tésztás ételeket megvonom magamtól, de a kenyér még napirenden van a baba miatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!