Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tízóraira mit lehet enni?

Tízóraira mit lehet enni?

Figyelt kérdés

Találtam egy 6 hetes Norbi étrendet, hogy mikor mit és mennyit, de ott csak reggeli ebéd és vacsora van. A vacsorára nem azt szeretném enni amit oda le van irva, hanem valami vitamindús, de kalóriaszegény "ételt". De az a problémám, hogy én egész délelött iskolába vagyok, és oylan 2 fél 3 mire hazaérek, és akkor eszek ebédet ami ugye meg van irva. De én nem nagyon fogom kibirni 2 óráig 2 joghurtal a gyomromban. És abba az étrendbe nincs beleirva, hogy tízóraira mit lehet enni? Valaki nem tudna segíteni, hogy mit szabadna iylekor? Azt irta, hogy a gyümölcsöket ki kell iktatni...meg ugye a kenyér tészta cukrot üditöket, meg a zsirt.

Valaki aki tudna ötleteket várom, köszönöm.

2008. nov. 18. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Amiket írtál az nagyon helyes, látszi, hogy tájékozott vagy. Benne vagyok ebben a diéta dolgoban egy pár éve, és én a zsírszegény (0.2%)-os túrót, vagy a tonhalat ajánlom neked, ami saját lében van, tehát nem olajos. Ezek kalória szegények, viszont sok fehérje van bennük. Mellé nyugodtan zöldségeket, pufirizset, ilyesmiket lehet enni.

Jó étvágyat!

B.P.

2008. nov. 18. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
egyél gyümölcsöt reggelire, tízóraira. :)
2008. nov. 18. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
De az volt odairva, hogy gyümölcsöt mellözni kell, a benne lévő gyümölcs cukor miatt. Majd a 6 hét után abba a pár nap szünetbe lehet egy pár gyümölcsöt, meg 1 sütit enni...addig semmi ilyet. Szoval a gyümölcs nem jó...
2008. nov. 18. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha gyumolcsot nem lehet enni, akkor egyel salatat!

Hat ha semmit nem lehet, akkor mit szeretnel hallani meg, ne haragudj.

Mert most azt irom igyal sok vizet, azt fogod irni, az sem jo, mert akkor a suliban mast nem csinalsz csak a wc-re jarsz.

Akkor tenyleg egyel csak joghurtot, tartsd be azt, aztan akkor tuti nem fogsz hizni!

2008. nov. 18. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor valassz egy masik dietat, mert hiaba tetszik ez, ha nem tudod megcsinalni. Akkor keress olyat, ahol 5-szor ehetsz, de keveset.

Mert ha mar most tudod ugysem fogod birni, hiszen azt irtad hogy a vacsorara nem azt eszed ami oda van irva, meg a reggeli is csak 2 joghurt, meg nincs is tizorai...stb.

Nem akarlak am bantani, de hat semmi nem jo, akkor keress masik dietat, ezt a dietat pedig csinald a nyari szunetben, akkor amikor nem vagy suliban!

Jo fogyit!

2008. nov. 18. 18:54
 6/6 anonim válasza:
Miért kell a gyümölcsöt kiiktatnod? Én pl. gyümölcsöt eszem, Bahlsen Hobbits kekszet vagy Jó Reggeltet. Olykor diákcsemegét.
2011. okt. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!