Ha 800 kcal körül eszel, akkor szépen tönkrevágod a szervezeted, szépen lebontod az izmaid és amint visszatérsz a normális étkezéshez a dupláját hízod vissza. Megéri ez a gyors és semmiképp se tartós eredmény érdekében?
2019. dec. 10. 17:59
2/9 A kérdező kommentje:
de nem tudok tobbet enni.Ma is kb 100g tonhal,kb 3 tojasbol rantotta,keves sajt magaba meg az az 5 kocka csoki.
2019. dec. 10. 18:35
3/9 anonim válasza:
Te vagy a mogyorós lány már megint..
Kérlek beszélj a szüleiddel, kérj segítséget, nem diétázol, hanem tönkre teszed magad!
2019. dec. 10. 19:25
4/9 anonim válasza:
Már azért nem tudsz többet enni, mert összeszűkítetted a gyomrod. H..lyeséget csinálsz.
És milyen csokit akarsz enni? Gondolom nem 81%-os étcsokit. Akkor meg minek akarsz diétázni, ha közben tejcsokit eszel, ami tele van cukorral?
Egészséges keretek között minimum 1200 kcal kell enni egy nap!
A felsorolásodban nem szerepel egy igen fontos összetevő: GYÜMÖLCS és normális lisztből készült kenyér.
Anyád apád nincs, aki figyelne rád? És ki írta fel, hogy diétázz? Mi alapján?
2019. dec. 10. 21:26
5/9 anonim válasza:
Ez nem diéta, hanem önpusztítàs. Sok sikert.
2019. dec. 10. 22:16
6/9 anonim válasza:
Én például, ha magam alatt vagyok ami sajnos gyakori még 800 kalóriát se eszek. Van mikor hetekig. Simán lefogyok akár 10 kilót is pár hét alatt. Ha nem kívánja a stervezet cseszhetem, hogy mennyi a normális kalória...
2019. dec. 11. 00:14
7/9 anonim válasza:
#6-os Lehet, de ennek diétához, fogyókúrához semmi köze; éppúgy mint a kérdező problémájának!
2019. dec. 11. 00:21
8/9 anonim válasza:
Nem. Azzal rontod el, hogy nagyon keveset eszel, és a 2. válaszod szerint még zöldséget se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!