Eddig nem ittam valami sok vizet, es kisse megpuffadt a hasam. Ha megiszok egy nap 4 liter vízet akkor kb mikorra megy el a felhalmozott víz a hasamrol?
4 liter vizet szerintem felesleges (hacsak nem edzel olyan intenzíven, hogy sokat izzadj), főleg, ha sok sót és cukrot fogyasztasz mellé továbbra is. Inkább a napi 2-3 liter víz, és kevés só, cukor.
Hogy pontosan mennyi idő alatt megy le, őszintén nem tudom, és nem is találtam rá hirtelen információt. Nyilván függ a mértékétől, mozgástól, táplálkozástól...szóval sok mindentől. Szerintem egyszerűen csak figyelj oda, igyál eleget, ne sózd túl az ételeidet, ne egyél mértéktelenül cukrot, szénhidrátot, Esetleg napi 1-2 csésze zöld teával megtámogathatod a vízhajtást.
valóban soknak tűnik a 4 liter, hacsak nem vagy nagyon súlyos (130 kiló felett).
a testsúly kilogrammjaként kb. 30 ml folyadékkal lehet számolni, ez elég jó kiindulópont.
a puffadás lehet ételtől is, valami esetleg kevésbé tetszett a szervezetednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!