Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne lapos hasam?

Hogyan lehetne lapos hasam?

Figyelt kérdés

Szóval, tudom, hogy helyi fogyás nincs, meg hogy ez az ezredik ilyen kérdés valószínűleg. De tovább fogyni már nem akarok, 47 kiló vagyok 158 centihez, és mégis van hasam. Nagyon zavar hogy köldök alatt van pocakom, reggel éhgyomorra is, szóval nem a napközbeni evéstől. Combra és hasra hízó típus vagyok egyébként. Akkor volt kisebb, amikor 45 kiló voltam (betegség miatt alig tudtam enni), de akkor is, bármennyire lapos volt a hasam többi része, ott volt. A hasam felső része normális, ha nagyon nézem, még az izmokat is látom :).

Milyen mozgásformával, táplálkozással lehetne eltüntetni? Komolyabban nem sportolhatok sajnos (pl. futás, nagyon ugrálós edzés kizárt), biciklizni, tempósabban gyalogolni, jógázni szoktam.

2019. nov. 28. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis kerekség teljesen normális, mindenkinek van. Hasizom gyakorlatokkal tudod formálni.
2019. nov. 28. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Megpróbáltam egyébként elképzelni, erre megint azt tudom mondani hogy látni kéne.

Ha valóban van ott zsír a hasadon és nem csak rossz a testartásod, akkor bizony edzeni kell, hogy laposabb legyen.

De egyébként személyes véleményem az, hogy ha ilyen alkatú vagy, akkor ne zavarjon az a kicsi has, mert szerintem jobb mintha full lapos lenne, de ezt te döntsd el, csak én így gondolom.

Fogyni semmiképpen se fogyj szerintem.

2019. nov. 28. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen a te alkatod (esetleg kép?). Nálam úgy néz ki, hogy elég keskeny a csípőm, a belső szerveimnek pedig kell a hely, így mindig lesz egy kis hasam. Csak akkor lapos, ha betegség miatt kiürülnek a beleim, de ez nem az egészséges állapotom. Nekem nincs ezzel gondom. És valóban, a jó testtartás és a hasizom erősítése tud ezen valamelyest segíteni, nálam ezek is rendben vannak.
2019. nov. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!