Nagyon kellene fogyókúráznom,164 cm a magasságom,118 kg a súlyom, közép korú férfi vagyok. A kocogást sem bírják már a lábaim, de a legnagyobb bajom az állandó éhség érzet. Ha elkezdek enni, nem tudok jóllakni. Hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Eltávolították a pajzs mirigyem, de nem hogy fogynék, hanem még hízok.#falás #állandó éhség érzet
2019. nov. 27. 18:24
11/13 A kérdező kommentje:
Olyan sok választ kaptam, hogy nem is tudom mit mondjak. És ami nagyon jól esett, hogy nem úgy kezdtétek, hogy ne zabálj annyit, te ostoba fajankó! Ezt külön köszönöm. Minden választ gondosan elolvasok, mert nagyon jó észrevételeket kaptam, és elkezdem a betartásukat. Igazából már el is kezdtem. Mégegyszer köszönöm.
2019. nov. 29. 18:44
12/13 anonim válasza:
"Ha néhány hétig kibírod hogy ne egyél édességet, utána már nem is fog jól esni."
Ez így van, szinte undorodtam a túl édes íztől vagy a csokoládé szagától, de sajnos pár nap alatt újra rá lehet függni ha elkezdni enni az ember vigasztalásul.
13/13 anonim válasza:
Fehér lisztet is hanyagold. Én két hónapig nem ettem mert fogyoztam, aztán ettem egy kis tésztát és úgy felfujodtam tőle, meg fájt a hasam hogy azóta aztán egyáltalán nem kívánom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!