Hogy fogyhatnék mégjobban le?
Tudom, hogy most mindenki ki fog nevetni, és kioktatásban fogok részesülni. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt hogy csináljam. Esetleg valaki akinek sikerült?! Írhatna tippeket.
160 cm vagyok és 50 kg. 45 Szeretnék lenni. Már nem avval van a baj ha tükörbe nézek. Mert akkor nincs probléma. Esetleg a csípőmet és a combomat kellene még formálnom. De azt csinálom is. A problémám, hogy mindig is az volt az álmom, hogy 43-45 kg legyek. De azt hiszem ilyen kevés súllyal már ezt lesz a legnehezebb leadni. Keveset eszek, és arra is figyelek, hogy mit. 1 héten 6 napon edzek, futok, úszok, tornázok, bicikli séta, éppen amihez kedvem van. 1-2 órát min. Tudom, hogy ez a témakör leginkább olyanoknak készült akik valóban túlsúllyal küzködnek. De szeretnék segítséget kérni. Már mindent megpróbáltam :S És kérlek titeket ne lebeszélni akarjatok. Mert azt már sokan megtették. De amint mondtam ez nekem egy régi álom.
Csak annyit kérdeznék meg, hogy ha tetszik amit a tükörben látsz, akkor mit számít, hogy hány kiló vagy? Komolyan annyira buta néhány ember, hogy a legnagyobb álma az, hogy 45 kiló legyen? Másnak az az álma hogy diplomája legyen, saját lakása, családja, te meg néhány kilón problémázol?
Egyébként megsúgom, hogy ha ennyit tornázol, akkor izmosodsz, az izom meg nehezebb mint a zsír, tehát minél többet sportolsz, valószínűleg annál távolabb kerülsz a bűvös 45 kilótól. A "keveset eszem" dologra ugyanez vonatkozik. Nem tudom, mit takar ez pontosan, de ha a napi energiaszükségletednél kevesebbet eszel, akkor a szervezeted igyeszik majd elraktározni szinte minden kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!