Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi képpen fogyhatnék le 15...

Mi képpen fogyhatnék le 15 kg-ot kb. október végéig vagy november elejéig?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Egészséges étrend és sok sport! Felejts el mindent, amiben hozzáadott cukor van (ide értve a győri jó reggeltet, gyümölcsös joghurtot, műzlit stb. is), és ami finomlisztet tartalmaz. Ne egyél olyat, amit bő olajban sütöttek ki. Naponta 5x egyél, ne koplalj. Reggelire teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldséggel, sovány sajttal, egy pohár tejjel. Tízóraira gyümölcs amennyi jólesik. Ebédre valami ami cukor és finomlisztmentes és zsírszegény. (Kell azért némi zsír is, hogy a vitaminok fel tudjanak szívódni, de ne ússzon a kaja a zsírban; inkább hal és olajos magvak valamint olivaolaj segítségével vigyél be zsírt a szervezetedbe)

Uzsira mehet valami gyümölcs, natúr joghurt, sovány túró. Vacsira tojás, sovány túró, sajt, joghurt, sok-sok zöldség, sovány hús.

Heti 4-5 alkalommal min. 40 perc sport. A bringázást tudom ajánlani, nekem az a kedvencem. Nem unalmas, nem túl megerőltető, ugyanakkor hatásos is.

November elejéig van még több mint 3 hónapod, szóval szerintem sikerülni fog. :)

Sok sikert!

2010. júl. 19. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :) a bíztatást is :) :)
2010. júl. 20. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!