Tekintsünk el attól, hogy megunnám; lehet ezen élni? (lent)
Figyelt kérdés
A nyerskoszt nekem nem jön be, nem szeretem a nyers zöldségeket, az íztelen párolt dolgokat sem. Ha úgy készítem el mindennap a kajámat, hogy cukkíni, paradicsom, paprika, hagyma, fokhagyma, mint egy lecsót (paradicsompürével), mellé eszem főtt tojást, némi sajtot, az elég rost- és fehérjeforrás? Ez lenne az ebéd meg a vacsora, mert reggelizni nem tudok. Közben egy-egy alma, narancs, mandarin vagy banán lenne, ha kopog a szemem. A kalóriabevitel nem annyira fontos nekem, inkább az, hogy ne épüljek le. Ja, a lecsót egy kiskanál sertészsírra tenném fel, nem olajra, és nem vajra. Tejet nem iszom, meg cukros löttyöket is ritkán.2019. nov. 26. 11:08
11/12 anonim válasza:
Ha nem eszel húst, akkor is emelni kell a fehérjét. Több tojás, tofu, (szejtánt ne, glutén érzékenységet vizsgáltasd ki), az összes hüvelyes, nemcsak lencse.. És ugyan lehurrogott valaki, hogy a zöldségben van szénhidrát, de te pont nem azokat eszed, amik magas szénhidrát tartalmúak, úgyhogy pld. a leveszöldségek szóba jöhetnek.
12/12 anonim válasza:
😓Nem azt mondtam hogy sok szénhidràt van a zöldségekben csak annyit, hogy a zöldség IS szénhidràt. Értő olvasàs.
Van aki pont azért eszik inkàbb zöldségeket, hogy alacsony legyen a szénhidràtbevitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!