Miben kellene mérni hogy mennyit ér egy ember? Milyen szempontokat vennétek figyelembe? És tudom tudom van aki úgygondolja mindenki ugyanannyit ér és a többség is így vélekedik, de ha lehet akkor most tekintsünk el ettől.
Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 18:17
1/3 anonim válasza:
Régen egy üveg rum, vagy egy-két gyöngysor elég volt egy (rabszolgáért/) emberért... szóval nem túl sokat
2/3 anonim válasza:
Hmmm szerintem a legtobb a kulsot venne figyelmbe, aztan a tudasa (hogy akar a tulajdonosa hol es miben hasznalhatna fel?!), kepessegei, mi az a maximum amit ki lehetne belole hozni?!, hogy mit csinalna es hogyan csinalna kulonbozo dolgokat, reagalas, minden ami az agyhoz tartozik (gondolom)
Lehet hulyeseget irtam, lehet nem majd kiderul
3/3 anonim válasza:
kizárólag a sportban lehet mérni és a vetélkedőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!