Miért gondolja erről a ruháról a többség hogy ízléstelen és k. rvás?
Egy kérdésben láttam hogy a kérdező kérdezi hogy mit szólnának a pasik ha a barátnője ilyen fürdőruhában lenne.
És a pasik és nők együtt jól lehordták mindenféle ocsmány k......rvás cuccnak.... meg a képen szereplő csajt is.
MIÉRT????? Miért ennyire álszentek az emberek? El fogadom h nem tetszhet mindenkinek minden, de azért szerintem ebben a ruhában az ég világon nincs semmi kivetni való, egy gyönyörű csipkés divatos darabról van szó.
Láttál te már embert közelről? Ha igen, akkor tudod, hogy az embernek, pláne a nőknek van mellbimbójuk.
Élőben nincs photoshop, hogy el legyen tüntetve, sőt, valószínűleg a bimbótapasz sem működik.
Ergo, a gyönyörű csipkés divatos darabban kilátszana minden, nem beszélve az alsóbb régiókról.
Ennyi erővel ne is vegyél fel semmit :D
Háát..elég kihivó!
Mindene látszik benne.
Szép a csipke, de manapság mindenféle ruhadarabra erőltetik, olyanra is, amire nem alkalmas. Például fürdőruhának sem alkalmas, max. ha mutogatni akarod magad. De ha lesülsz benne, ilyen mintás lesz a tested is. :-)
Különben hallottad már azt a kifejezést, hogy a kevesebb több? Simán lehet vonzóbb egy diszkrétebb ruhadarab, mint egy túl sokat mutató.
De ez mióta ruha? Inkább alsó nemű, de a ruha jelző nem illik rá.
De viszont mint fehérnemű se jó azokkal a madzagokkal , és a nagy ringlikkel.
Összességében semmire se jó.
Ha otthon veszi fel nem közönséges.
Ha kimegy benne az utcára, akkor igen.
krvásnak épp nem mondanám, de nemtom. Nekem furcsa. Sztem a hagyományos fürdőruhák/bikinik is nagyon csinosak, nem kell ilyesmivel előrukkolni. :D
De nem tartaom kvásnak egyáltalán...
F
(am ne lepődj meg, de itt nagyon sok hülye megfordul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!