Miért ilyen gonosz a többség itt gyakorin?
Először is mutasd azt a kérdést, aztán majd eldöntjük, hogy mennyire volt normális.
Másodszor addig nem tudunk a gyk többségének gonoszságáról érdemben beszélgetni, amíg pontosan meg nem határozod, hogy mekkora többségről van szó. Hány aktív felhasználó van a gyk-n? Hány van, akivel kapcsolatba kerültél? Hány gonosz ebből? Végül pedig, mi számít gonosznak?
Én gonosz vagyok. A gyakorin sok a hülye ember. A hülye emberek idegesítenek.
Mindezek következménye, hogy a hülyéket mindig le szoktam oltani.
A normális kérdésekre viszont normálisan válaszolok. Az ilyen emberektől számtalan privit kaptam már, hogy kedves, aranyos vagyok.
A többiek meg kiakadnak rám, leopntoznak, jelentgetnek.
Mintha én tehetnék arról, hogy nekik nincs agyuk :D
By the way, normális kérdésekre is gyakran érkeznek itt droid válaszok, na olyankor van az, hogy a kérdező mellé állok, olyankor meg a kommentelők oltanak le és jelentgetnek.
Ez van, minek születtem okosnak ennyi hülye közé :D
Szerintem itt jogosan próbálják a felhasználók észhez téríteni a kérdezőt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8871849-nagy..
Én süti sütéssel kapcsolatban tettem fel egy kérdést, kaptam vagy 10 választ, abból 1 válaszolt a kérdésemre, a többi leoltott, hogy mekkora gyökér vagyok vagy leírta, hogy ő sosem csinálna olyan sütit amilyet akartam, mert az egy szar...
Nem tudom miért esett jól nekik... Biztos valami fétis.
Én is találkoztam kis mennyiségben rosszindulatú válaszokkal, nem csak sajátoknál, mások kérdéseinél is, de azt is bele lehet számítani ide, amikor a kérdező rosszmájú, kitesz egy nyavalyó kérdést és oltogatja a válaszolókat, vagy ott vannak azok akik kiakadnak, ha nem azt írod amit hallani akarnak:D Mindez nem a "többség" számomra.
Én nem vagyok oltógató, mindig kedvesen fogalmazom meg a mondanivalóm, de sok esetben látok olyan buta kérdéseket/válaszokat, aminek esetében megtudom érteni az oltogatást. Vannak akik olyan kérdéseket tesznek fel a magánéletükről, mintha random anonim emberek kéne jobban ismerjék az életüket sajátmaguknál, és helyettük megoldaniuk. A mártírkodó "miért igazságtalan velem az élet" típusú kérdéseknél nem mindig fogják értékelni, ha tanácsot mondasz ahelyett, hogy sajnálnád őket és a külső tényezőket hibáztatnád.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!