Miért gondolja erről a ruháról a többség hogy ízléstelen és k. rvás?
Egy kérdésben láttam hogy a kérdező kérdezi hogy mit szólnának a pasik ha a barátnője ilyen fürdőruhában lenne.
És a pasik és nők együtt jól lehordták mindenféle ocsmány k......rvás cuccnak.... meg a képen szereplő csajt is.
MIÉRT????? Miért ennyire álszentek az emberek? El fogadom h nem tetszhet mindenkinek minden, de azért szerintem ebben a ruhában az ég világon nincs semmi kivetni való, egy gyönyörű csipkés divatos darabról van szó.
kezdjük ezzel: milyen a k***a? hogyan öltözködik?
a k***a célja az öltözékével, hogy minél többet mutasson, ezzel mutatva a portékát.
ez tipikusan az az öltözet ami azt a hatást kelti, mintha nem is lenne a leányon gönc. ez igenis k***ás ruha...
Nagyon szép darab! Ha csinos lennék simán felvennem, pedig már van egy gyerekem!😊
Egyébként nem tudom hogy hívják azt, mikor a ruha alá be van varrva egy test színű anyag. Látszik, hogy ebbe olyan van! És általában minden ilyen ruhába van olyan :)
Mert buta hiú sznobok!
Szerintem irtó dögös és szexi!!!
Sejtelmes és mégis takar ott ahol kell.
F
A nő gyönyörű, a fürdőruha is. Biztos, hogy a csipke alatt van testszínű betét.
Aki a fenti jelzőkkel illette, nem látott még jó testű, szép nőt, szexi cuccban.
Az nézegesse csak az otthonkás, pörköltszagú asszonyát otthon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!