Hogyan eszitek a túrórudit?
Figyelt kérdés
Leeszitek róla a csokit, és aztán a túrót, vagy harapjátok úgy, ahogy van? Kik vannak többségben?2018. ápr. 13. 07:41
1/10 anonim válasza:
Együtt szoktam enni a csokival a túrót
2/10 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok lerágom róla a csoki egy részét. Nem azért mert azt jobban szeretem, hanem mert külön is érezni akarom az ízeket.
3/10 anonim válasza:
Szájon át, harapva. Mi kétharmadosok vagyunk többségben!
4/10 anonim válasza:
Hol lehet olyat kapni, amin csoki van? Szívesen ennék olyat.
De amit kapni lehet (pl. Pöttyös) azon kakaós bevonómassza van, ami beleragad a fogaimba és a szájpadlásomhoz tapad.
5/10 anonim válasza:
Én egybe betolom és kéjes vigyorral a pofámon nyammogok rajta :)
6/10 anonim válasza:
#4. Csokisat akkor kapsz, ha csinálsz magadnak. Otthon túró+cukor+citromhéj+cukor összekeverve, olvasztott csokival leöntve, és kész is.
Simán megeszem, egybe betolva, nem szórakozok a bevonat lerágásával.
7/10 anonim válasza:
A lányok nagyon erotikusan szokták enni :-)
8/10 anonim válasza:
Általában együtt eszem a csokit a túróval, de ha olyan kedvem van, akkor lerágom róla.
Ha lekvár is van a közepében, azt kinyalom belőle néha.
9/10 anonim válasza:
Én mindig leszedem róla a csomagolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!