Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vérátömlesztéses diéta vélemén...

Vérátömlesztéses diéta vélemények?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen olvastam, hogy létezik ilyen.

Van valakinek tapasztalata a vérátömlesztéses diétával?

2019. nov. 25. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Menj el vért adni, egyből fel kilóval kevesebb leszel.
2019. nov. 25. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Csak sejtem miről van szó de.. kinek jut eszébe ilyen?
2019. nov. 25. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Annak, aki bármire hajlandó, csak ne kelljen a kanapéról felállni, meg letenni a pizzát/sütikét a kezéből.
2019. nov. 26. 05:49
 14/15 anonim válasza:
47%

Azoknak akik agyilag nem jutnak el odaig, hogy a dagadságot a zabáláson kivűl más is okozhatja!:

- pajzsmirigy alulmüködés

Sportoltam, erős fizikai munkát végeztem, nem zabáltam és “képzeljétek”kb 1 év alatt 23 kg híztam,még kb 1,5 évem ráment amíg kiderítették mi bajom és találtam egy jó endokrinológust akinek kb1 év alstt sikerült beállítani a gyógyszerem!

Szóval jópár éve dagadan éldegélek, nemrég indultak meg kg le rólam!

Üdv.

Dagadt

2019. nov. 26. 23:11
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Uccsó: akinek ilyen gondja van, az tudja, hogy nem a vérátömlesztéses diéta meg a többi marhaság a megodás. Oké, valljuk be, vannak olyan emberek, akiknek egészségügyi probléma miatt mennek fel a kilók, de valljuk már be, hogy ez kb 2%, a többi ember egyszerűen elhanyagolja magát. És annyira lusta, hogy hamarabb lenne képes átömleszteni a vérét, meg galandférget enni, mint venni egy fitneszbérletet.
2019. nov. 27. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!