Miért nem látszik meg 10 kiló fogyás rajta?
Figyelt kérdés
Párom 2 hete 110 kiló volt még,most 100,és nem látszik semmi...
tulsulya csak a hasán van gyakorlatilag,még 10 kiló minusz a cél,de most elszontyolodott,hogy az se fog látszani?
(ugy ment le 10 kiló,hogy disznóhus,tészta,kenyér amit kivettünk az étrendjéből,helyette főzelék,gyümölcs,és ennyi)
huszonéves férfi egyébként
2010. júl. 19. 07:06
11/17 anonim válasza:
Szerinted furcsa íze van a csirkemellnek meg a rizsnek? :D
12/17 A kérdező kommentje:
csirkemell+rizs...ha tejfölös jó zaftos csirkemell meg rizs mellé zöldség,vagy befőtt,akkor ehető:D
2010. júl. 21. 10:45
13/17 anonim válasza:
Ha étkezési keményítővel sűríted a főzeléket, nem lesz furcsa íze. Továbbá, ami még jobb, és szintén nem lesz furcsa íze, ha egy keveset leturmixolsz a zöldségből, amiből készíted a főzeléket, és így besűríted saját magával!
14/17 anonim válasza:
Hát...akkor maradjatok kövérek! :) A fogyás lemondásokkal jár sajnos!
15/17 A kérdező kommentje:
1: én a 170 centimhez 50 kilóvan sovány vagyok
2: izetlen kaják nélkül is lement páromról 10 kiló 2 hét alatt...ha ezentul 2 hét alatt flél kiló megy le,ugy is jó,nem a koplaláson van a hangsuly,meg a drasztikusságon...
2010. júl. 22. 07:33
16/17 anonim válasza:
De te panaszkodtál hogy nem látszik a tíz kiló. :D És a csirkemellett nem csak tejföllel lehet megenni, rengeteg fűszer és elkészítései mód van. Mi fasírtot sütünk belőle, töltött káposztát csinálunk, rakott karfiolt, beleforghathatod zabpehelybe, gyrost csinálhatsz, sütheted fóliában, grillezve nagyon finom! Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Nyilván a töltött káposzta nem olyan mint disznóból, de meg lehet szokni. Én imádom. :)
17/17 A kérdező kommentje:
más a panaszkodás és más a csodálkozás...
2010. júl. 22. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!