Miért nem látszik meg 10 kiló fogyás rajta?
Párom 2 hete 110 kiló volt még,most 100,és nem látszik semmi...
tulsulya csak a hasán van gyakorlatilag,még 10 kiló minusz a cél,de most elszontyolodott,hogy az se fog látszani?
(ugy ment le 10 kiló,hogy disznóhus,tészta,kenyér amit kivettünk az étrendjéből,helyette főzelék,gyümölcs,és ennyi)
huszonéves férfi egyébként
Lehet hogy nem latszik meg, mert Te minde nap latod, o is sajat magat. Ha lemerned, vagy lemerted volna fogyikura elott, biztos hogy "latnadz' centikben a 10 kg-ot. Egyebkent a ruhaknak is most mar bovebnek vagy legalabbis kenyelmessebbnek kell lenniuk.
Fozelek? Mivel surited? Liszttel? Nem gondolom hogy nagyon jo.
nem látszik ruháján sem (övet csak benntebbtudná huzni,de nem),meg anyukája se látta rajta,pedig ő nem látta 3 hete
főzeléket liszttel persze,mivel mással...direktbbe fogyokurás kaját nem fogok neki adni,mert akkor abbahagyná...inkább izletes kaja,de kevesebb,meg több zöldséggel...
csak lehet több mozgás kellene
Az egy dolog, hogy majdnem két méter magas, és ehhez 90 kilónál alább nem kéne hogy menjen, na de nem mindegy, hogy 90 kiló izomról, vagy ugyanennyi hájról van szó. Ha ez utóbbi, akkor persze hogy nem azt fogja látni a tükörbe, amit szeretne. Szerintem fogyhat nyugodtan többet is mint 10 kiló, és utána szedje fel a leadott kilókat izomba.
Az meg hogy nem akarsz neki diétás kaját adni, mert elmenne tőle a kedve, hát... Ha tényleg le akar fogyni, akkor megeszi a diétás kajákat is. Egyébként meg az hogy diétás, még nem jelenti azt, hogy sz*r az íze. Tudni kell jól elkészíteni. A főzeléket pl. finomliszt helyett darált zabpehellyel is be lehet sűríteni. Sokkal egészségesebb, viszont semmivel sem lesz rosszabb íze.
én nem gondoltam,hogy lemegy róla ilyen hirtelen ennyi kiló,nem direktbe fogyókura,csak kevesebbet eszik,és kevésbé hizlalókat,havi 1-2 kiló minusszal számoltam,több lett
csodát már nem kell várni,elég csoda nekem hogy megeszi a zöldségeket:D ha fogy is közben,az már plussz...csak csodálkoztam hogy nem látszik semmi
(fogyokurás kaját pedig nem adok,én se enném meg,furcsa ize van mindnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!