Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látszik meg 10 kiló...

Miért nem látszik meg 10 kiló fogyás rajta?

Figyelt kérdés

Párom 2 hete 110 kiló volt még,most 100,és nem látszik semmi...

tulsulya csak a hasán van gyakorlatilag,még 10 kiló minusz a cél,de most elszontyolodott,hogy az se fog látszani?

(ugy ment le 10 kiló,hogy disznóhus,tészta,kenyér amit kivettünk az étrendjéből,helyette főzelék,gyümölcs,és ennyi)

huszonéves férfi egyébként

2010. júl. 19. 07:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
tornázott hozzá? talán az segítene
2010. júl. 19. 07:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora súlynál 10 kg veszteség sajnos szinte semmi arányaiban, azért nem látszik. De ha lead még 10-et, akkor már észrevehető lesz a változás. A lényeg, hogy ne adja fel!!
2010. júl. 19. 07:24
 3/17 A kérdező kommentje:
párnaponta félóra torna volt,meg séta (előtte 10perces séta se volt,ugyhogy ez már nála intenziv mozgásnak számit:D)
2010. júl. 19. 07:26
 4/17 A kérdező kommentje:
ekkora suly...majd 2 méter magas,90 kilónál nem kell h kevesebb legyen szerintem
2010. júl. 19. 07:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Jó, ezt nem írtad oda. De akkor is nem egész 10%-át fogyta le a súlyának. Ez nem annyira feltűnő, csak az anorexiások körében, mert ők belehalnak.
2010. júl. 19. 07:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem latszik meg, mert Te minde nap latod, o is sajat magat. Ha lemerned, vagy lemerted volna fogyikura elott, biztos hogy "latnadz' centikben a 10 kg-ot. Egyebkent a ruhaknak is most mar bovebnek vagy legalabbis kenyelmessebbnek kell lenniuk.

Fozelek? Mivel surited? Liszttel? Nem gondolom hogy nagyon jo.

2010. júl. 19. 12:34
 7/17 A kérdező kommentje:

nem látszik ruháján sem (övet csak benntebbtudná huzni,de nem),meg anyukája se látta rajta,pedig ő nem látta 3 hete

főzeléket liszttel persze,mivel mással...direktbbe fogyokurás kaját nem fogok neki adni,mert akkor abbahagyná...inkább izletes kaja,de kevesebb,meg több zöldséggel...

csak lehet több mozgás kellene

2010. júl. 19. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy majdnem két méter magas, és ehhez 90 kilónál alább nem kéne hogy menjen, na de nem mindegy, hogy 90 kiló izomról, vagy ugyanennyi hájról van szó. Ha ez utóbbi, akkor persze hogy nem azt fogja látni a tükörbe, amit szeretne. Szerintem fogyhat nyugodtan többet is mint 10 kiló, és utána szedje fel a leadott kilókat izomba.

Az meg hogy nem akarsz neki diétás kaját adni, mert elmenne tőle a kedve, hát... Ha tényleg le akar fogyni, akkor megeszi a diétás kajákat is. Egyébként meg az hogy diétás, még nem jelenti azt, hogy sz*r az íze. Tudni kell jól elkészíteni. A főzeléket pl. finomliszt helyett darált zabpehellyel is be lehet sűríteni. Sokkal egészségesebb, viszont semmivel sem lesz rosszabb íze.

2010. júl. 19. 14:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
14:48-as vagyok. Most olvastam el újra a kérdést. Ezek szerint 2 hét alatt ment le 10 kiló? Akkor ne is csodálkozzatok drága, mert ennek legnagyobb része csak víz volt, és nem zsír. A fogyókúra általában mindig így kezdődik. Az első leadott kilók nagy része csak víz. Folytassa csak tovább a fogyókúrát, és ne 2 hét alatt várjatok csodát.
2010. júl. 19. 14:51
 10/17 A kérdező kommentje:

én nem gondoltam,hogy lemegy róla ilyen hirtelen ennyi kiló,nem direktbe fogyókura,csak kevesebbet eszik,és kevésbé hizlalókat,havi 1-2 kiló minusszal számoltam,több lett

csodát már nem kell várni,elég csoda nekem hogy megeszi a zöldségeket:D ha fogy is közben,az már plussz...csak csodálkoztam hogy nem látszik semmi

(fogyokurás kaját pedig nem adok,én se enném meg,furcsa ize van mindnek)

2010. júl. 19. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!