fogytam 10 kilot. régen volt hogy 69 kg is mutattot a mérleg mára 59-58 ingadozok.kb: májustól kezdödött a fogyásom, nem egyenletesem fogytam tehát nem volt egy szabály hogy 1 héten 0,5 kilot fogytam volt hogy egy héten 2 kilot fogytam de volt hogy semmit. de olyan mintha semmit se fogytam volna csak mérleg mutatt mást a tükör nem(szerintem)
mért van ez?
vagy csak azért nem láttok külömbséget mert hosszu idö volt,
amugy vannak ruhák pl: polok ami régen feszült rajtam a csipömnél és most jó, vagy rövid gatya ami feszült de ma már befér a tenyrem.amugy 165 cm vagyok.eöre is köszönöm válaszokat:)
2010. aug. 16. 23:48
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak te nem látod meg. Én se látom magamon a változást és 156 cm és 55 kg vagyok 59-ről ment le viszont a barátom anyukája megjegyezte, hogy "vékonyabbnak tűnök" és ez jólesett :) vele 2 hetente 1x találkozok a barátommal napi szinten, neki se nagy változás. Azt mondta azért, mert sokszor lát. Mennyi idős vagy? :)
2010. aug. 16. 23:55
2/9 anonim válasza:
Én 7 kg-t fogytam. (áh, most tűnt fel, milyen jó is ezt leírni.:D)
Én se látok magamon semmi változást, de ruhákban én is érzek különbséget.
Szerintem csak azért, mert túl sokat látod magad. Mivel apránként változik a tested, mindig csak egy kicsit, így állandóan ahhoz fogsz viszonyítani, amid épp van. És így nem nagyon látszik.
Ha lefotóznád magad 69 és 59 kilósan, azért már látnád szerintem.:)
2010. aug. 16. 23:58
3/9 anonim válasza:
Én fél év alatt 7 kg-ot fogytam (175 cm vagyok, és 79-ről 72-re). Én nem látom a különbséget, és kb. tíz emberből egy jegyzi meg, hogy mintha fogytam volna :((
2010. aug. 16. 23:59
4/9 anonim válasza:
Első vagyok! Keress egy régebbi fényképet és hasonlítsd össze egy mostanival akkor biztos észreveszed majd :) Egyébként, milyen módszerrel fogytatok le?
2010. aug. 16. 23:59
5/9 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.hát a képpel az baj hogy nem igazán van egész fejtöl -lábig kép... ezért csaka ruhákra tudok hagyatkozni ha az ki nem nyult.de én még minidg ugy érzem fogynom kell.mikor elkezdtem 60kg volt a cél.. de most azt mondom még legalább 55 kg le kell még mennem.
2010. aug. 17. 00:03
6/9 anonim válasza:
Megint első!!! írj privit!
2010. aug. 17. 00:14
7/9 anonim válasza:
100%, hogy látszik csak Te nem veszed észre. A legjobb lenne, ha készítenél fotókat magadról. Akkor biztos feltűnne a változás.
2010. aug. 17. 00:38
8/9 anonim válasza:
vagy sikerült izomból fogyni...
2010. aug. 17. 01:28
9/9 A kérdező kommentje:
remélem hogy látszik. amugy nem hiszem hogy izomból mert szerintme msot több van rajtam mint ami volt izmom XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!