Hogyan tudnék kamaszként fogyni gimnázium mellett?
Közel 17 éves vagyok, 165 cm és 59 kg.
Aki tinédzser tudhatja, hogy ez a testsúly relatíve soknak számít. Tudom, hogy a BMI érték alapján a normál kategóriába tartozom, nem vagyok "elhízva".
Azonban a genetikám miatt leginkább a combjaimon és hasamon van zsírfelesleg. A széles csípőmön ugyan nem tudok
változtatni (nem is szeretnék!) de le szeretnék adni kb 5 kilót,hogy jobban érezzem magam a bőrömben.
Táplálkozási tanácsot kérnék, hogy milyen ételt hanyagoljak és mit fogyasszak többet.
Kérlek senki se írja, hogy először pszichológushoz kellene fordulnom/családtaghoz/baráthoz mert az az igazság, hogy az utóbbi két opció eddig nem vált be. (nem segített)
Depresszióval nem küzdök, inkább önértékelési problémáim vannak. A kortársaim többnyire karcsúak, eljárnak edzeni stb...viszont nekem erre a tanulás miatt nincs időm. Emiatt inkább az étrendemet alakítanám át.
"Depresszióval nem küzdök, inkább önértékelési problémáim vannak."
Ezen a fogyás nem fog segíteni, a lelki egyensúlyoddal kellene foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!