Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gimnázium mellett szabadidő?

Gimnázium mellett szabadidő?

Figyelt kérdés
Nektek van- e elég időtök gimnáziumi tanulás mellett biciklizni? Nem túl sok a tanulnivaló? Mennyit szoktatok biciklizni?

2019. nov. 14. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de hétvégén kívül ilyen színtiszta szabadidőm (, mert biciklizés közben nem lehet mást csinálni), nincsen. :(
2019. nov. 14. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Szakmunkásba jártam amikor szakmai hét volt akkor napi 8órát toltunk +az utazás. Mégis tudtam a hobby-jaimra koncentrálni.

Az elmélet mellett is pedig az sem gyenge,ahogy azt egyesek képzelik. Nem lettem kitünő de azért nem átrúgni kelett a vizsgákon...

2019. nov. 14. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már nem tanulok, de szeretek bringázni, én csak hétvégén tudok tekerni
2019. nov. 14. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem túl komolyan a sulit,, úgyhogy időm volt.

De a csajok meg a piálás miatt nem volt időm biciklizni. :D

Most se csajok, se pia, úgyhogy bepótolom amennyit csak tudok.

Amúgy meg komolyan mondom, hogy nem lennék most diák. Látom az ismerősöknél, szomszédoknál, mikor indítják a gyereket, meg mikor esik haza.

Így csak akkor van némi lehetősége a gyereknek bicajozni, ha azzal megy a suliba - de annak meg számos kockázata, hátránya van.

2019. nov. 14. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én anno 23 kmre jártam suliba, bejárós voltam. Általában 7 óránk volt, de volt, hogy n8, harmadik és negyedikben meg fakultáció is. (Kötelezően). A 9. órában...Annak valami 4kor volt vége, akkor buszra várni, hazamenni, vacsorázni, másnapra tanulni.

Konkrétan semmi időm nem volt.

És ez több, mint 20 éve volt..

2019. nov. 16. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Én intenzíre jártam mert szakmunkás után nem akartam 4évet elbni az erettségire.

Tudtam bringázni annak ellenére,hogy a bringám a nagyszüleimnél lakott.

Az utolsó félevet húztammeg mint az állat,meg az érettségit.

Ezzel a hozzáállásommal is meglett 3,valamennyi.

A matek huzottle :(

2019. nov. 16. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Tavaly végeztem, de suli mellett heti 200-250 km-t mentem. Abból hétvégente 1x 100-110km, a többi leosztva minimum 40km-es etapokra. Ilyenkor téli óraállással csak a hétvége maradt, hétköznap kondis "alapozás" heti 3x.
2019. nov. 16. 23:42
 8/8 anonim válasza:
2006-ban végeztem a szakközépiskolàban, akkor még nem a bringa, hanem a foci a kedvenc, de jutott rá időm, tanulás mellett is. Járj azzal suliba, vagy ahová teheted. Kellemest a hasznossal, nekem munka mellett így megy most a bringázás.
2019. nov. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!