Gimnázium mellett szabadidő?
Szakmunkásba jártam amikor szakmai hét volt akkor napi 8órát toltunk +az utazás. Mégis tudtam a hobby-jaimra koncentrálni.
Az elmélet mellett is pedig az sem gyenge,ahogy azt egyesek képzelik. Nem lettem kitünő de azért nem átrúgni kelett a vizsgákon...
Nem vettem túl komolyan a sulit,, úgyhogy időm volt.
De a csajok meg a piálás miatt nem volt időm biciklizni. :D
Most se csajok, se pia, úgyhogy bepótolom amennyit csak tudok.
Amúgy meg komolyan mondom, hogy nem lennék most diák. Látom az ismerősöknél, szomszédoknál, mikor indítják a gyereket, meg mikor esik haza.
Így csak akkor van némi lehetősége a gyereknek bicajozni, ha azzal megy a suliba - de annak meg számos kockázata, hátránya van.
Én anno 23 kmre jártam suliba, bejárós voltam. Általában 7 óránk volt, de volt, hogy n8, harmadik és negyedikben meg fakultáció is. (Kötelezően). A 9. órában...Annak valami 4kor volt vége, akkor buszra várni, hazamenni, vacsorázni, másnapra tanulni.
Konkrétan semmi időm nem volt.
És ez több, mint 20 éve volt..
Én intenzíre jártam mert szakmunkás után nem akartam 4évet elbni az erettségire.
Tudtam bringázni annak ellenére,hogy a bringám a nagyszüleimnél lakott.
Az utolsó félevet húztammeg mint az állat,meg az érettségit.
Ezzel a hozzáállásommal is meglett 3,valamennyi.
A matek huzottle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!