Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert hiztam meg ilyen gyorsan...

Miert hiztam meg ilyen gyorsan? 17/L

Figyelt kérdés

Alma-alkattal hasra hizom, de oda nagyon. Egyre hurkasabb a hasam. Pedig azert odafigyelek. Emellett a csipom is szelesedett, fenekem is, combom duplaja lett.

Hasamat alig tudom behuzni.

Hany kilo plusz lehet rajtam?

163 cm vagyok, es 58 kilot mutatott a merleg, de a suliban is ranezesre minimum 68-70 kilonak saccolnak, de volt aki a 80-at becelozta ram :/

Haskorfogatom pont annyi hogy teljesen kinyomott hassal pont korbe eri a centi, vagyis 105 cm koruli.

Csipom 97 cm.

Orvosi vizsgalatok alapjan egeszsegugyi problemam nincs.

2019. nov. 15. 23:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%

"Tehát szerinted 163 magasan 48 kilónak kéne lennie? Te (is) beteg vagy..."

Nem kellene 48 kilónak lennie, nem a kilók számítanak. Egyelőre még a zsír sűrűsége kisebb, mint az izomé. Ha elkezd normálisan enni és sportolni akkor a fogyás mellett nőni fog a szervezetében az izomtömeg és ha ledobja a hurkákat akkor sem fog 50 kiló alá menni, mert izmosabb lesz a teste,de nem hurkás.

" És ha fogyásra bíztatod, azzal az anorexiáját simogatod"

Én nem azt mondtam, hogy fogyjon. Figyeljen oda mit eszik ( ami a sport mellet nem kevés kajálást jelent, hanem sok minőségi kaját) és kezdjen el sportolni. A változás meg jönni fog.

De látatlanban mi nem tudunk dönteni, kérdező dobj már fel egy képet a hasadról :D

2019. nov. 18. 12:37
 22/22 anonim ***** válasza:
36%
Szar a mérleged. És igénytelen vagy! Agybajod van! Ilyen orvoshoz menjél, ne a vérnyomásoddal bizonygasd hogy egészséges vagy, mert krvára de nem vagy az!
2019. nov. 25. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!