Miert hiztam meg ilyen gyorsan? 17/L
Alma-alkattal hasra hizom, de oda nagyon. Egyre hurkasabb a hasam. Pedig azert odafigyelek. Emellett a csipom is szelesedett, fenekem is, combom duplaja lett.
Hasamat alig tudom behuzni.
Hany kilo plusz lehet rajtam?
163 cm vagyok, es 58 kilot mutatott a merleg, de a suliban is ranezesre minimum 68-70 kilonak saccolnak, de volt aki a 80-at becelozta ram :/
Haskorfogatom pont annyi hogy teljesen kinyomott hassal pont korbe eri a centi, vagyis 105 cm koruli.
Csipom 97 cm.
Orvosi vizsgalatok alapjan egeszsegugyi problemam nincs.
"Tehát szerinted 163 magasan 48 kilónak kéne lennie? Te (is) beteg vagy..."
Nem kellene 48 kilónak lennie, nem a kilók számítanak. Egyelőre még a zsír sűrűsége kisebb, mint az izomé. Ha elkezd normálisan enni és sportolni akkor a fogyás mellett nőni fog a szervezetében az izomtömeg és ha ledobja a hurkákat akkor sem fog 50 kiló alá menni, mert izmosabb lesz a teste,de nem hurkás.
" És ha fogyásra bíztatod, azzal az anorexiáját simogatod"
Én nem azt mondtam, hogy fogyjon. Figyeljen oda mit eszik ( ami a sport mellet nem kevés kajálást jelent, hanem sok minőségi kaját) és kezdjen el sportolni. A változás meg jönni fog.
De látatlanban mi nem tudunk dönteni, kérdező dobj már fel egy képet a hasadról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!