Miert hiztam meg ilyen gyorsan? 17/L
Alma-alkattal hasra hizom, de oda nagyon. Egyre hurkasabb a hasam. Pedig azert odafigyelek. Emellett a csipom is szelesedett, fenekem is, combom duplaja lett.
Hasamat alig tudom behuzni.
Hany kilo plusz lehet rajtam?
163 cm vagyok, es 58 kilot mutatott a merleg, de a suliban is ranezesre minimum 68-70 kilonak saccolnak, de volt aki a 80-at becelozta ram :/
Haskorfogatom pont annyi hogy teljesen kinyomott hassal pont korbe eri a centi, vagyis 105 cm koruli.
Csipom 97 cm.
Orvosi vizsgalatok alapjan egeszsegugyi problemam nincs.
"combom duplaja lett"
Ez egész biztos, hogy nem igaz. Sőt, ebből arra gondolok, hogy testképzavarod lehet.
163 centisen az 58 kiló teljesen jó. Aki 80 kg-nak saccol, annak fogalma sincs róla, hogy milyen testalkattal hány kiló lehet egy ember, csak a hasára üt és mond valamit, nem szabad vele foglalkozni.
Milyen gyorsan híztál, mennyi idő alatt hány kilót?
Normális testtartással, nem kinyomott hassal mennyi a derékbőséged?
A combod mihez képest lett "duplája"? Ahhoz képest, amekkora 12 évesen volt? Most mekkora a legszélesebb ponton?
A súlyod szerintem normális, de érdemes lenne többet mozognod, sportolnod, mellette kevesebb nasi, édességek, péksütik, több zöldség, egészségesebb táplálkozás.
"163 centisen az 58 kiló teljesen jó."
Ez biztos?
zoldseget fogyasztok, szeretem is, viszont nincs idom enni napkozben, es ejszakara baromi ehes leszek.
Az elmult 1-2 honapban hiztam meg kisse tobb nasi, sokfele es izu etelek kiprobalasa.
Az arcom is picit husisabb lett, allamon vastagabb tokam lett.
""163 centisen az 58 kiló teljesen jó."
Ez biztos?"
Igen, biztos.
Kérdező, kezdjél el normálisan enni, kb. egyforma időközönként nap közben, rendszeresen. És ne nézegesd annyit magadat. Foglalkozz mással.
"Ez biztos?"
Igen, biztos."
Ha élsportoló akkor tuti. Bár azoknak nem hurkás a hasuk. 17 éves, most érik,ekkortájt átesik egy csomó hormális változáson felszedett pár kilót, na bumm. Most mit kell ezt szépíteni? Fiatal, előtte még a világ, sportoljon, egyen normálisan és pár hónap után minden a régi lesz.
Ha simogatni fogod az egóját akkor el fognak tűnni a hurkák?
Ha hurkás a hasa , a combja duplája lett akkor felszedett majd 10 kilót. Ennyit 10-14 hét alatt kényelmesen le lehet dobni és akkor utána újra csinosnak fogja látni magát a tükörben. Meg persze a többiek is és az majd ad az egójának :)
"Ha simogatni fogod az egóját akkor el fognak tűnni a hurkák?
Ha hurkás a hasa , a combja duplája lett akkor felszedett majd 10 kilót. Ennyit 10-14 hét alatt kényelmesen le lehet dobni és akkor utána újra csinosnak fogja látni magát a tükörben."
Tehát szerinted 163 magasan 48 kilónak kéne lennie? Te (is) beteg vagy...
Nincsenek hurkái, csak úgy látja. És ha fogyásra bíztatod, azzal az anorexiáját simogatod, ami akár halálos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!