Miért hízok? Kalóriadeficitben vagyok.
Jelenleg súlyt tartok és valahogy mégis hízok vagy nem tudom..
1500 kalóriát ehetek súlytartásnál viszont 1000 kalóriánál sosem eszek többet mert nem tudok/így jön ki. Eszek rendesen minden nap főtt ételt is. (Ma pl. rizst+tejszines csirkét ettem uborkával meg tegnap is ebédre) Mégis az arcomon úgy látom mintha "pufibb" lenne vagy nem tudom.. lehet csak beképzelem..
Lehetséges hogy valaki CSAK arcra hízik?
Szar az étrended és vizesedsz pl.
Mérleg mit mond?
De abban vagyok.
Ma ezeket ettem:
R: 40 g telj. kiörlésű zabpehely (vízzel) + 10 g natúr kukoricapehely+ 50 g golden alma
T: hosszú kávé tejjel, édesítővel
E: 150 g tejszínes csirkemell+ 120 g fehér rizs + kígyóuborka
U: 50 g golden alma
V: tojás rántotta 3 fehérje 1 sárgája+3 szelet csirkemell sonka+fél paradicsom+uborka (a tojást 10 g Flora proactiv vajjal sütöm)
a sárgáját kidobtad? :(((
és miért fél paradicsom, miért nem egy egész
ok, ez volt ma.
és ezt mióta csinálod? minden nap ezt eszed?
Kb 3-4 napja tartok súlyt.
Nem, nem minden nap eszem ezt.
óóó, hát ne légy ilyen türelmetlen :) 3-4 nap az semmi.
ha egy hónap múlva se látnál változást, akkor lehetne gondolkodni. de jobb lenne, ha nem ilyen minimál kaján éldegélnél egy hónapot. bármikor különböző okok miatt előfordulhat, hogy egyébként ütemes fogyás közben egyszercsak megállsz vagy akár felfelé ugrik a mérleg (ez 2-3 kiló is lehet!), ilyenkor nem szabad megijedni meg feladni, folytasd tovább (csak valami rendesen beállított étrendet, ami jóval több, mint 1000 kcal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!