Ki ért velem egyet? (diéta alatt is nasi)
Figyelt kérdés
Másfél hónapja fogyózom (tk kenyér minimális cukor, sok gyümi, zöldség, heti 4-5 dvd torna) eddig 6 kiló ment le. Mehetett volna több is, de én nem vonom meg magamtól a finomságot sem. Ha valamit megkívánok, eszem belőle egy keveset. Szerintem sokkal jobb így fogyózni, mint szigorúan minden jót megvonni magadtól, mert azt a szervezeted úgyis megbosszulja. Van még bőven feleslegem, de ezzel a módszerrel ha lassan is, de koplalás és kínlódás nélkül fogok megszabadulni a feleslegtől.2010. júl. 17. 14:29
11/19 anonim válasza:
valóban a végén már nehéz ezzel fogyni, de egy egyszerű formábahozáshoz én is ezt látom a legésszerűbbnek. végre néhány normális ember! :)
12/19 A kérdező kommentje:
Aki diétra adja a fejét annak min. 10 kiló feleslege van, vagy anorexiás, énképzavaros tini... (nekem min. 20 feleslegem van, de inkább ez a módszer, mint a megvonásos idegbaj. Akinek ekkora feleslege van, az nem feltétlenül a kockahasra hajt, egyszerűen szeretné magát jól érezni a bőrében. Ja és ha az utolsó 5 kilónál tartanék, már nem fájna a fejem azon, hogy az mikorra megy le, ha nem gyarapszik újra . :)
2010. júl. 17. 15:37
14/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én gondolok így a diétára :)) Akik hasonlóképpen csinálják, mit tornáznak mellette és mennyit hetente? Én különböző dvd-re nyomom heti 4-5-ször van, hogy minden nap ha úgy engedi időm. Futni útálok (ekkora felesleggel nehéz is lenne) bringám pedig nincs. Így hát marad Norbi, Leslie Sansone, néha Réka
2010. júl. 17. 15:40
15/19 anonim válasza:
Én tornázom (callanetics) legalább másnaponta, meg esténként egy óra séta a kutyával.:) Nem tudom mennyi feleslegem van, voltam már 30 kilóval kevesebb is, de most legjobban a 15 kilóval kevesebb önmagam tetszik, úgyhogy mos az a cél.:)
16/19 A kérdező kommentje:
Nekem az eddigi legnagyobb sikerem 75 kiló volt, ami még mindig nem a papírforma szerinti ideális, de akkor jól éreztem magam a bőrőmben. Most ez a cél, a többit majd még meglátjuk.
2010. júl. 17. 15:51
17/19 anonim válasza:
szeretném megkérdezni milyen dvd-re tornázol??amúgy én is így vagyok vele..az édesség néha kell:)
18/19 A kérdező kommentje:
Norbi Aerobzóna 4; Norbi Földön, vízen, levegőben; Réka Van 5 perced; Leslie Sansone 4 fat miles kb ennyi ezt váltogatom de kicsit már unalmas, ezért váltanék valami másra ami ugyanilyen hatásos.
2010. júl. 17. 16:26
19/19 anonim válasza:
Szerintem is nagyobb feleslegből így le lehet adni. De tényleg, akinek számít az az 5kg(például nekem), annak azért már jobban oda kell figyelnie, ha ez megvonással is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!