Egyszerűen undorító ahogy kinézek. A fogyókúra nekem nem megy, egyszerűen nem tudom tartani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, 17 éves. 170 cm és 79 kg2019. okt. 24. 18:05
12/14 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy nem drasztikus fogyókúràkkal meg koplalàssal kell kínozni magadat, hanem életmódot vàltani. Neked megfelelő tàpanyagarànyok, teljes értékű élelmiszerekből, rendszeres mozgàs. Ennyi a történet.
Ha erre se vagy képes akkor fogadd el, hogy túlsúlyos maradsz, mert SENKI màs nem tud tenni érte, hogy lefogyj, kizàrólag te.
A fogyàs, a normàl testsúly sajnos nincs ingyen mindenkinek. Aki hajlamos a hízàsra , annak bizony meg kell dolgozni érte. Ezt vagy elfogadod , vagy nem.
13/14 anonim válasza:
Sportolj! Az segít. Heti 2 erőedzés (nagy intenzitású, akár súlyzós), és heti 3-4 anaerob edzés. Egy szobabicikli csodákra képes (hosszú távon olcsóbb, mint a konditermi belépők)
Ha bármilyen kérdésed van, írj bátran. Tapasztalt vagyok a témában.
14/14 anonim válasza:
Hújteee, nincs olyan hogy nem megy, csak nincs akaraterőd, szedd össze magad és menni fog. Ne koplalj, csinálj egy fenntartható diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!