Egy év alatt lehet fogyni 40 kg-ot? Ha igen, hogyan? Linkelnétek étrendmintát?
Figyelt kérdés
19/L2010. júl. 17. 03:01
1/6 anonim válasza:
Én fél év alatt fogytam ennyit.
Étrend:grill csirke
tojás
tejtermék.
KITARTÁS
2/6 anonim válasza:
Mennyi idő alatt jött fel ennyi plussz??
A diéták mellett két dolgot mindenképp tarts be: 1: RENDSZERESEN egyél (persze a szokásos szabályok mellett, este ne nagyon, igyál rengeteget stb.), 2: sportolj.
Sok sikert.
3/6 anonim válasza:
magasság?súly? mert ez sem mindegy, 180 cmvel 150 kg-val simán lemegy a 40 kg De annak amki mondjuk ilyen magas és "csak" 110 kg, annál azét máshogy működik madj. Lassan, fokozatosan, egészségesen. 1-1,5 év ideális idő. Türelem sok kell hozzá. Olvoshoz mennék, megvizsgáltatnám magam, hogy minden rendben van-e, van-e szervi okai a hízásnak, stb.. aztán utána néznék a korom, súlyom, életmódom mellett szükséges kcal-nak, amit megehetek, hogy fogyjak is mellette. orvosilexikon.hu itt megtalálod. Liszt, cukor, tésztafélék elhagyása, sovány húsok, sok zöldség, gyümölcs, sovány tejtermékek, jó zsírok. Napi 4-5 alkalommal étkezés, többszőr, kevesebb elv alapján. Mozgás... kihagyhatatlan, előszőr séta, később vmi cardi mozgás, aztén ha már lement 20-30 kg, lassú kocogás, később esetleg futás. Én így csináltam. 27 kg fogytam eddig szenvdés nélül, 8 hónap alatt.
4/6 anonim válasza:
[link] elírtam, na itt lehet megnézni, fontos, hogy átálítsd fontról kg-ra
5/6 anonim válasza:
Az orvosilexikon tényleg jó irányadó, de ne felejtsd el a súlycsökkentés mértékét és mértékegységét is átállítani, mert az alapbeállítás fél font hetente, ami hát nem túl sok. :) egyébként 1 év alatt le tudsz fogyni ennyit, ha kitartó vagy! Én 7 hónap alatt fogytam 25-öt, mindenféle kínszenvedés nélkül. Heti 1 kg nagyjából tartható. Csak most sajnos kicsit vesztettem az akaraterőmből, pedig még hátralenne 10 kg.
6/6 anonim válasza:
40 kg fogyáshoz ORVOSI FELÜGYELET KELL!!! pláne, ha utána plasztikai műtét kell, akkor nem mindegy, hogy zsebből vagy tbből lesz fizetve...nem mellesleg ekkora túlsúllyal a pajzsmirigy és cukorproblémákat nem ártana kizárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!