Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy teljesen...

Létezik olyan, hogy teljesen megálljon a fogyás?

Figyelt kérdés
Eddig kb. 10 kilót leadtam. Azóta már eltelt 3 hónap, de még mindig betartom azokat amiket eddig is és többet is sportolok mint előtte. De kb. fél kilót fogytam :O Sehogy sem akar kevesebb lenni :S A cm-eket is mérem, az is csak pár mm-el kevesebb. A 10 kilót pedig úgy leadtam, hogy szinte észre se vettem... olyan 4 hónap alatt. Mit csináljak most? Fogynom kellene még nagyon!!!
2010. júl. 16. 18:59
 1/3 anonim válasza:
van aki megáll egy ideig a fogyásban de utána tovább fog fogyni az én egyik ismerősömnek is megállt a fogyása 5 hónapig nem volt semmi eredménye már madjnem felaadta de mégis siekrült neki:) szerintem kitartás....:Dremélem sikerülni fog....!
2010. júl. 16. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így voltam de 4 hónap után megint beindult :) 88-ról kezdtem és most 77 vagyok, szerintem jó ahhoz képest hogy gyakorlatilag semmit nem mozgok azon kívül hogy az egy éves fiam után szaladgálok + a házi munka. :) Enni rendesen eszek napi 4-5x és iszok mellé egy "csodaszert" aminek elég fura íze van, de már megszoktam :)

2010. júl. 16. 19:18
 3/3 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Ennek több oka is lehet.

Eleve, ha leadtál már 10 kilót, akkor kisebb lett a tested energiaigénye, vagyis még kevesebbre lenne szükség. De inkább a mozgást kellene fokozni. Többet vagy keményebbet.

Itt egy nagyon jó cikk a fogyásról Igen, elsősorban testépítőknek szól, de biológiailag ők is megegyeznek veled, lehet, ogy tudsz tőlük tanulni:

[link]

2010. júl. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!