Fehér kenyeret hetek, ha fogyózok?
Az a baj,hogy a családom a fehér kenyeret szereti és nem kérhetem,hogy miattam egyenek barnát,annyit pedig nem eszem,hogy külön vegyenek nekem.
Nem eszem sok kenyeret és ha sokszor megpirítanám az úgy jó lenne?
Jézus Mária!
Alapjában nem vagy képben hogy mit és hogyan.
Először is. Fehér kenyér tilos!!! Kizárólag teljes kiőrlésű kenyér a jó, a barna is szar.
Még akkor is elrontja a diétádat a fehér kenyér ha keveset eszel és reggel, a glikémiás indexe miatt.
Aztán meg. Egy fél kilós teljes kiőrlésű kenyér kb. 300 forint. Ez 5 napig elég ha diétázol. Nem hiszem hogy ezt nem tudod megvenni, vagy a családod ne venné meg neked.
És bocsi a stílusért, nem így akartam válaszolni, de az utolsó mondatod az nagyon megütött. Mégis, őszintén! Mitől lenne jó a fehér kenyér ha megpirítod???
Tehát fehér kenyérrel nem diétázunk. A liszt és a cukor a két főellenség!
Fogyassz helyette zabpelyhet, pufirizst.
Nem muszáj más ételeket venned, csak kevesebbet egyél belőle.
Ha megvonsz magadtól olyan ételeket amiket szeretsz, egy idő után eleged lesz, és tele eszed magad, lőttek a diétának. Ezért ha nem vagy elég erős, inkább a szokásos ételeket edd, csak kevesebbet.
Én tavaly így fogytam le 8kg-ot. Számoltam mennyi kalóriát, szénhidrátot, zsírt és fehérjét eszem naponta, vezettem egy füzetet is. 12 hétig. A gyors fogyás nem sokáig marad meg.Közben futottam majdnem naponta 3
Tényleg nem vagyok nagyon tisztába az étkezéssel én inkább a mozgásra fektettem a hangsúlyt.Éppen ezért tettem fel a kérdést,most már tudom biztosra hogy nem ehetek.Még nem fogyókúráztam,de most van egy kis felesleg amitől jó lenne megszabadulni.
Tényleg nem eszem sok kenyeret ezért gondoltam feleslegnek,hogy külön vegyek,pl ma sem ettem még kenyeret és tegnap is csak egy szeletet.
Köszönöm a válaszokat,holnap megyek és veszek teljes kiőrlésű kenyeret!:D
Ne nagyon egyél....a fehér kenyérnek magas a glixémiás indexe és ha jól tudom,akkor az ilyenek megemelik a vércukor szintet,a vérnyomást.
Vegyél inkább puffasztott rizst,vagy abonettet.Nem valami drága és mondjuk egy nap megeszel egyet vagy kettőt...nem fogy el olyan hamar :)
kérdező, edd meg nyugodtan azt a kenyeret, basszus a sok étrendguru itt papol a fehér kenyér és a cukor ártalmairól a seggét meg egyik sem emeli fel, hogy mozogjon, mert Norbi megmondta a tutit...nagyon helyesen teszed, hogy a mozgásra fekteted a hangsúlyt
igen a fehér kenyér nem olyan egészséges, mint a teljes kiőrlésű, de nem fogsz elhízni tőle, ha keveset eszel belőle
Nehogy egyél fehér kenyeret!!!A végén még bele halsz!!! .:)
Ez egy vicc.Ennyi baromságot összehordani.
Szerintem ehetsz bármit csak mértékkel.Mellé meg mozogjál valamit.Szerintem ennyire egyszerű.Meg amúgy is nem számolgathatod egész életedben a kalóriákat , meg vonhatsz meg magadtól mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!