Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kempingezni megyünk, mit...

Kempingezni megyünk, mit egyek, ami normális és kevésbé hízlal?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék, hogy milyen gyors, egyszerű kajákat készítsek kempingezés alatt? El szeretném kerülni a lángos, sült krumli, rántott sajtos kombinációkat. A dolgot bonyolítja, hogy vegetáriánus vagyok, de tejet, tojást eszem. Lesz egy kemping gázfőzőnk, meg egy kisebb lábas és egy serpenyő, viszont hűtönk nem. Olyan hozzávalókat viszünk, hogy krumli, hagyma, olaj, fűszerek, viszont venni csak olyat tudunk, amit azonnal felhasználunk, mert ugye nincs hűtési lehetőség. (2 személy) Szóval ha van jó ötletetek vagy a gyakorlatban találkoztatok már fogyózó kempingezővel, kérlek segítsetek!:)
2010. júl. 16. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Lecsó (nyami), halkonzerv
2010. júl. 16. 11:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, a lecsó tök jó ötlet, de halat nem eszem!:)
2010. júl. 16. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ha tojást eszel, akkor lehet rántotta is. tejből, kis csomag rizsből tejberizs. én jövőhéten megyek kempingezni. nálam szintén hasonlóak lesznek :)
2010. júl. 16. 11:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, lehet összekombinálom a kettőt, tojásos lecsó formájában! :) Te miket tervezel enni/főzni? Még arra is gondoltam, hogy fél kilós vegyes fagyasztott zöldséget veszek, az akár magában akár tejföllel összerottyantva még jó is lehet!:)
2010. júl. 16. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Sült csirkemell párolt zöldséggel
2010. júl. 16. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

tojásos lecsó is nagyon jó! én amúgy nagyon húskedvelő vagyok, szóval nálam a legtöbb kaja husis lesz, azért nem is írtam :) de a zöldségkeverék jó ötlet! abból van sokféle, lehetne variálni is. esetleg még ha laktatóbbra szeretnéd a lecsót, teheted tésztára :)

2010. júl. 16. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mostmár biztos nem halok éhen!:)
2010. júl. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!