Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez így, ha 1 hétig tartom?

Jó ez így, ha 1 hétig tartom?

Figyelt kérdés
Reggelire 1 vajas zsemlét ettem. A nap további részében csak zöldalmát fogok enni, és iszom majd egy bögre kávét is, némi kristálycukorral. Szerintetek ha ezt tartom 1 héten át, fogyhatok? Esetleg zsemle helyett reggelire 2 db vajas kifli, szalámival.
2010. júl. 16. 08:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ja, nyugodtan koplaljál, majd visszaszedsz 2* annyit
2010. júl. 16. 09:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát hat hónapja koplalok igazából. Általában napi 2-3 vajas zsemle, szalámival, stb. gyümölcsök. De most nagyon fontos lenne, hogy legalább 2 kiló lemenjen :S
2010. júl. 16. 09:08
 3/16 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán értem: azt mondod fogyózol, és közben a lehető leghízlalóbb dolgot eszed reggelire???

Reggel egyél zabpelyhet, délután salátát és fogyni fogsz. Még csak rosszul sem leszel az éhségtől

2010. júl. 16. 09:14
 4/16 anonim ***** válasza:

Ja, fő az egészség. Fehér liszt meg kristálycukor. Vigyázz, nehogy valami egészségeset egyél.

Alma nagyon jó, de nincs meg benne minden, amire szükséged lenne.

2010. júl. 16. 09:19
 5/16 anonim ***** válasza:
6 hónapja koplalsz, gratulálok, a menzeszed még megvan, fogaid, hajad hullanak már? :S
2010. júl. 16. 09:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Megvan a fogam, a hajam, és menzeszem is, mind-mind köszönik szépen. Reggelire szerintem mehet nyugodtan a zsemle, mert szénhidrát, és napközben azért elég sokat rohangálok. És attól, hogy napi 1 bögre kávét megiszom kb. 2 teáskanál cukorral, szerintem nem hizlal. Csak némi bátorítást vártam.
2010. júl. 16. 09:31
 7/16 anonim ***** válasza:
hülyeséghez ne várj támogatást/bátorítást.. mert ez amit csinálsz az értelmetlen baromság.
2010. júl. 16. 09:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Bár hogy ne hizlalna? A zsemle és a cukor elfogyasztásakor olyan inzulinreakciók lépnek fel a nagyon magas glikémiás index miatt, hogy ezután garantálom hogy egy dekát sem fogsz fogyni zsírból. A lehető leghizlalóbb dolog a liszt és a cukor, te meg erre alapozod a napodat?

Gratulálok egyébként és mindenkinek aki olyan barom hogy így leépíti a szervezetét. Nehogy elkezdjetek egészségesen élni és sportolni, akkor esetleg esélyetek is lenne arra hogy zsírból fogyjatok.

2010. júl. 16. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
edesem, a napi 2-3 vajas zsemle NEM szamit koplalasnak... vaj? zsemle? konyorgom, hizlalnak mint a fene.
2010. júl. 16. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:

hát, valószínűleg az a 2 kilo életbe vágóan fontos

könyörgöm értsétek már meg

normális és egészségesen étkezel nem lesz baj

ja amúgy szerintem nem lenne baj a zsömlével, mert ez így is irtó kevés, de ha mondjuk teljes kiőrlésűt vennél jobbat tennél magaddal

2010. júl. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!