Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire ettem sokat? Ha.

Mennyire ettem sokat? Ha.

Figyelt kérdés
megettem ma reggelire: 80g rozszsemlét,20g gépsonkát,5g mustárt és 15g ketchupot, plusz zöldségeket, ebédre: 100g nokedlit,100g pulykapörköltet egy kis tejföllel és ubival, majd 5 kis sajtosrudat és 50g vaníliafagyit pár keksszel meg kb 40 g nutellával? Anorexiás vagyok/voltam és most recoveryn vagyok, nekem ez rengetegnek tűnik ezért kérdezném hogy valóban az e...
2019. okt. 7. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A mennyiséggel nincs semmi baj, inkább kicsit kevés, de ha 40-50 kg vagy és még fogsz vacsorázni is, akkor valószínűleg elég.

Az összetétel viszont lehetne jobb is. Több zöldséget kéne enned. Nézz körül, próbálgasd, keress olyat, amit szeretsz. Érdemes ugyanazzal sokszor próbálkozni, kóstolgatni, akár tízszer is, mert az agy az ismerős ízeket azonosítja finomként.

Édességből meg szerintem nem kéne annyi, anorexia ide vagy oda, a túl sok cukor akkor is egészségtelen. Figyelj oda arra, hogy a kifejezett édességeken kívül (nutella, keksz, fagyi) a ketchupnak is jelentős a hozzáadottcukor-tartalma, bár 15 g-tól semmi bajod nem lesz.

2019. okt. 7. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm❤
2019. okt. 7. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Egyél inkább másfélszer ennyit nem-édességből és hagyd el az édességet. A cukor a legnagyobb hízlaló és a fagyiban és a nutellában is durva mennyiség van.
2019. okt. 7. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Éhen halnék ennyitől. Normális ebéd 300g nokedlinél. 80g rozzsemle meg talán 1 darab. Az édességekkel a kcal jó, de normális minőségű kaja jóformán semmi benne. Ne édességeket egyél inkább hanem normális ételt, normális mennyiségben. A tested hálás lesz érte.
2019. okt. 7. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Kevés. Szólj a pszichiáterednek. Van mit átbeszélni, ha ennyire félsz ilyen minimális ételtől.
2019. okt. 7. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok, remélem, vacsoráztál is rendesen.
2019. okt. 8. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért 300 g nokedlit sem kell betolni, ha eszel mellé pörköltet is. Nekem már 200 g tészta is elég ütős adag, sima tésztaétel (pl. mákos tészta) esetén is.
2019. okt. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!