Hogyan tudnék nagyon-nagyon-nagyon lassan fogyni?
Figyelt kérdés
Van rajtam 17 kg felesleg ettél szeretnék megszabadulni 1,5-2 éven belül.Ez már lassú fogyásnak számít?Mit csináljak,hogy ne rövid időn belül fogyjak le?
Azért szeretnék lassan,mivel nagyon gyenge a kötőszövetem és nem szeretném ha mindenhol lógna mindenem.
2010. júl. 15. 22:14
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
+ kis szaunázás néha jót tesz :)
3/4 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy sportolj, és ne éhezz!!!
Viszont változtass az ételeiden, ne egy hízlaló ételeket, csak táplálóT
sok zöldség, gyümölcs, csoki, édesség nuku!
És sok .sok testmozgás!!!
És még annál is több kitartás!!!!
ha nem koplalsz és nem hirtelen fogysz, akkor nem lesz jojó effektus, és formás is leszel a mozgástól!
Én anno félév alatt fogytam így 10 kilót, de nem lettem kis löttyedt, mint akit leeresztettek, hanem nekem lett a legformásabb fenekem! :D
4/4 anonim válasza:
én augusztustol idáig kb 10kg fogytam de nem csináltam semit csak kevesett ettem. de most kb 3 hete 20percet kocogok 3-4 alkalommal mert még egy 10et min oktoberig le akarok fogyni. ha szept. nem sikerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!