Segitsen vki! 1 hete fogyózom és nem fogytam semmit mi lehet a baj?
reggeli: -rozskenyér , felvágott , vaj , tojás , sajt , (ezek keveréke)
ebéd: spenot vagy hús és saláta
vacsi : hús és saláta
:DDDDDDDD
Talán nem az a fogyókúra, ha egy hétig fehér kenyér helyett rozs kenyeret eszel bogaram. Sportolni, kalóriára enni és átszellemülni kell, ahhoz, hogy lefogyjál. Dagadt disznó!
előzővel ne foglalkozz.
kezd el sportolni is, kell egy kis löekt a szervezetednek hogy elinduljon a fogyás
ez nekem kicsit kevés ételnek tűnik. (bár nem írtad, mekkora mennyiségben eszed ezeket...)
én nálam egyébként 1 hónap után volt 1kg-s súlyvesztés, mikor elkezdtem először fogyózni... úgyhogy ne nézegesd "minden nap" a mérleget. persze általában az első 1-2 hétben már valami fogyás látszik, hisz vizet vesztesz, de ha nem, akkor sem dől össze a világ. várj még 1-2 hetet. és addig is egyél ennél valamivel változatosabb ételt is, meg ugye mozogj, de azt lehet amúgy is csinálod.
szerintem ez az étrend ideális! Ne felejts el a halat sem.
s sport is fontos, hogy amikor elkezdődik a fogyás, akkor egyben tonizáljon az izomzatod is és ez gyorsíthatja a fogyást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!