Diétázom, de elmondhatatlanul megkívánta a szalonnás tuc kekszet. Ha megteszek belőle 1 kgt, az rám ragad?
Történet röviden.
Diétázom 15 hónapja. Nagyon sokat fogytam. Most viszont egy nap ilyen sztrájk alkalommal betolnék 15 csomag ilyen tucot 😃
100 g 430 kcal körül tartalmaz. 1 kg 4300 kcal. Ez mind rám ragadna, zsirrá alakulna?
Beszéljetek le, én benne vagyok ebben is. 😊 Írjatok valamit 😃
És ha valamennyi lerakódik akkor mi van? Folytatod a diétád és szépen az is lemegy. Sose értettem ezt a "sokat ettem egy nap elrontottam a diétám fel is adom" mentalitást.
Bár szerintem elég lenne 1-2 csomag.
én meg azt mondm egyél csak meg egy kilót s.
1 évben (hónapban)egyszer nem lesz tőle bajod
Megkívántad, oké, de miért ennél meg belőle ennyit? Az egyik legborzalmasabb keksz, tele van ízfokozókkal, aromákkal, nekem pár darab is kimarja a szájpadlásomat. (Ízfokozók: E 621, E 631, E 627) Az emésztésre gyakorolt hatásairól már nem is beszélve, én nem kockáztatnék egy gyomorrontást.
Akkor már inkább gold fischli, vagy sima sós Lays chips, de ezekből is bőven elég egy zacskó. Vagy süss egy finom süteményt, amiben van valami hasznos tápanyag is.
Szerintem kerüld az ilyen dolgokat .
Szemét az egész. Finom meg minden de szemét. Egyszer cukros leszel. Nem kell túlsúlyosnak lenni hogy cukros legyen az ember. Elég ha az ilyeneket megeszi . Akinek a szervezete olyan tönkreteszi az ilyen "ennivaló" sok mennyiségben. És utána egy életen kersztül szúrhatja magát inzulinnal. Nekem volt egy osztálytársam fiú aki 14 évesen szinte csontsovanyan olyan cukorbeteg lett (1 fokú ) hogy majdnem ott maradt a kórház ágyban. Élete végéig szúrni fogja a hasát . Tudod mit csinált ? Mindennap cukros tea , meg édesség halomra , de ugy hogy minket meg se kinált soha. Csont sovány volt nem hizott , de mégis cukros lett.
Hülye példa de Jönne egy világvége , egy apokalipszis, és lenne esély a túlélésre keveseknek , és tegyük fel ugyanannyi eséllyel te is azon emberek között lennél aki tehet azért hogy túlélje . Ha cukros vagy eleve halál. Ha egy nap nem kapsz reggelit ebédet vacsorát te meghalsz.. lehet nem rögtön . De nem kell hozzá 3 hét hogy belehalj az éhségbe mint amúgy. Neked elég lenne pár nap ha cukros vagy és viszlát, mert le esett a cukorszinted és nem kaptál inzulint.
Az embernek az egészsége legyen a legfontosabb , és ne az , hogy 1 kg szalonnás tuc mennyire eltöltene boldogsággal mert finom.
Ne éhezve fogyj , hanem vannak az interneten kifejezetten jól összeállított diéták amit ha kipróbálaz rájössz hogy nem is rossz
Ha nemcéhezve fogyol , hanem valamilyen diétás étrenddel akkor bocsi , de valami nagyon nem jól van hogy ennyire nagyon ezt a késztetést érzed.
Nem biztos hogy eléggé tisztában vagy azzal hogy ebből kifolyólag neked milyen komoly egészségi problémáid is lehetnek, de sokan csak akkor tanulunk , ha már megtörtént a baj.
Vállalható diéta nem működik. Nincs pénz lóvéra. 😄 Vagy fogalmazza úgy, van jobb helye.
Nem fogok enni kekszet. Kibírom, csak hirtelen nagyon nagyon megkívántam. Lassan az érzés csökken, szóval nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!