Elmondhatatlanul fáj a növő bölcsességfogam, kisebb-nagyobb ciklusokkal két éve tart. Mit csináljak?
Pont 2 éve kezdett nőni.
Már 3 napja nem alszok a fájdalomtól, bedagadt az arcom. Tavaly egy ciklusban fájdalomcsillapítón éltem.
Most ez komolyan kérdés??
Fogorvos!
Ha már két éve fáj, nem gondolod, hogy kb. két évvel ezelőtt kellett volna egy rtg, hogy egyáltalán ki tud-e nőni és nem pl. vízszíntesen próbálkozik?
Egyébként sem normális, hogy ennyi idő alatt nem tud kinőni egy fog.
Jó, mondjuk velem eljátszották az SZTK-s fogorvosok, hogy hiába fájdogált a fogam, hiába küldtek el 2-szer is röntgenre, nem láttak semmit és úgy hagyták, aztán érdekes módon magánfogászaton egyből megcsinálták. Ez még gyerekkoromban volt, a szüleim sem kaptak időben észbe, hogy azok dokik csak pénzt akarnak, és csesznek hozzányúlni ingyen, akkor is, ha gyerekről volt szó, úgyhogy ez elhúzódott egy éven keresztül, a végén gyökérkezelés lett belőle, pedig ha elsőre megyünk, lehet, hogy megúsztam volna, mindegy... Felnőttként már más, ha baj van, akkor elmegyek, pedig én parázok a fogászaton, hányingeres vagyok.
Nekem nem jó a tapasztalatom a körzetes fogorvosokkal, de valamilyen fogorvoshoz ilyen esetben akkor is el kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!