Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni haskorgás ellen?

Mit lehet tenni haskorgás ellen?

Figyelt kérdés
Most pont fogyókurázom,de az a problémám hogy elég gyakran korog a hasam,különösen este felé és elég idegesítő és kellemetlen.Más aki fogyókurázik ezt hogy oldja meg,vagy csak nekem probléma ez?:S:)?
2010. júl. 15. 15:53
 1/8 anonim válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés! Az én gyomrom akkor is korog ha tele van és nagyon idegesítő. Mindenki azt hiszi éhes vagyok. Nem csak neked probléma de sajnos még én sem találtam rá semmit azon kívül hogy akkor megihatsz egy pohár tejet vagy kakaót de az is csak egy ideig jó.
2010. júl. 15. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyél. Mondjuk répát vagy húst zöldséggel. Mi értelme koplalni? Ha nem az izmodat akarod lefogyni, akkor kezdj el normálisan enni.
2010. júl. 15. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem sem fogyókúra függő. Az én hasam is korog sokszor,jóllakott állapotban is.
2010. júl. 15. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
egyél normálisan és sportolj, koplalni tök felesleges
2010. júl. 15. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg azért morog a hasad jól lakottan mert emészt......hameg korog a hasad egyél valamit. Nem hiszem, hogy egy virslitől vagy valami zöldségtől fogsz elhízni. A fogyókúra lényege pont az h mindig eszel valamennyit. A hangsúly a mennyiségen van! Nem kell bezabálni és kész!:)
2010. júl. 15. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha morog az az emésztés..ha korog..akkor én azt szoktam,hogy mondogatom magamnak h nemvagyok éhes,miközbe a gyomromra koncentrálok.Lehet hülyén hangzik,de bejön.Vagy egy pohár langyos tej/víz.
2010. júl. 15. 16:55
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.De tényleg amugy velem is igy van ha nem vagyok éhes legalábbis nem érzem magam annak sokszor akkor is korog.Ez miért lehet?
2010. júl. 15. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy korog, csak egyszeruen dolgoznak a beleid. Amugy a hasunk azert szokott korogni, mert annyira osszeszukul, hogy akkora lesz mint a tenyered es a ket fala eri egymast. Ez ad olyan hangot. Viccesnek hangzik, de igy van. Mondjuk igyal meg egy nagy pohar vizet.
2010. júl. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!